Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα: Ο λόγος που Τσαγκρίδης, Σταθοκωστόπουλος, Σαμαράς και άλλοι χώρισαν την Κατερίνα Καινούργιου

Η προσωπική της αποκάλυψη

24 Σεπτεμβρίου 2022 19:25
Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα: Ο λόγος που Τσαγκρίδης, Σταθοκωστόπουλος, Σαμαράς και άλλοι χώρισαν την Κατερίνα Καινούργιου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένας άνθρωπος, που δε διστάζει πολλές φορές να μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τα προσωπικά της, έχοντας πολλάκις τονίσει πως θα ήθελε να βρει έναν άνδρα, για να φτιάξει τη δική της οικογένεια, φτάνοντας σήμερα στα 37 της χρόνια.

Οι αναφορές της στον αέρα δεν είναι λίγες σχετικά με αυτό το θέμα, μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, και τα ερωτήματα είναι διαρκή ως προς το γιατί δεν έχει προχωρήσει τόσο πολύ στη ζωή της, παρότι είναι μια όμορφη και δυναμική γυναίκα, με επιτυχία στον χώρο της τηλεόρασης, επιλέγοντας μάλιστα πρόσφατα να μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας.

Η Καινούργιου, βλέποντας τα περισσότερα οικεία της πρόσωπα να έχουν προχωρήσει τις ζωές τους, δεν είναι λίγες φορές που αναρωτιέται τι έχει κάνει λάθος, με μια αναφορά της στον αέρα της εκπομπής της να εξηγεί ίσως και τους λόγους όλων των χωρισμών της, αν και φαίνεται πως... ετοιμάζεται για γάμο.

Η προσωπική της αποκάλυψη για τους χωρισμούς

Όταν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόσφατα είχε παραστεί ο σεφ Γιώργος Πορφύρης, μαγειρεύοντας μια συνταγή ανέφερε πως «μπορείτε να το φτιάξετε πρωί πρωί για το σύντροφο ή τη σύντροφό σας, να το στείλετε και στη δουλειά της και να προσέχετε τι θα φάει. Πολύ σημαντικό αυτό για μια σχέση, σας το λέω εγώ.

Εκεί, η Καινούργιου είπε πως... μάλλον για αυτό την χωρίζουν, κάνοντας λόγο για τις όχι και τόσο καλές της μαγειρικές ικανότητες. Στη σύγχρονη εποχή, άλλωστε, μπορεί πολλά να έχουν αλλάξει, αλλά η ίδια επεσήμανε στον αέρα πως αρκετοί άνδρες ακόμη θέλουν μια καλή νοικοκυρά στο σπίτι.

Η ίδια, πάντως, εξακολουθεί να περιμένει έναν άνθρωπο, που θα εκτιμήσει το μεγαλείο της ψυχής της και όχι τις ικανότητές της ως νοικοκυρά, ώστε τα όνειρά της να γίνουν πραγματικότητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share