Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Ήταν 4 χρόνια μαζί και δε μιλιούνται: Ο λόγος του σκληρού χωρισμού του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Τζούλιας Νόβα

Οι «μπηχτές» της παρουσιάστριας και η απάντησή του

24 Σεπτεμβρίου 2022 19:22
Ήταν 4 χρόνια μαζί και δε μιλιούνται: Ο λόγος του σκληρού χωρισμού του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Τζούλιας Νόβα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχει γίνει, πια, ο μακροβιότερος παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης», ευελπιστώντας να συνεχίσει να «σπάει» ρεκόρ, με την Τζούλια Νόβα να είναι στο πλευρό του στα πρώτα τέσσερα από τα οκτώ έως τώρα χρόνια.

Οι δυο τους, όμως, μάλλον δεν χώρισαν τηλεοπτικά με τον καλύτερο τρόπο. Η Τζούλια Νόβα σε παλιότερη συνέντευξη της στο «Πρωινό» αποκάλυψε ότι δέχτηκε προτάσεις από δύο ριάλιτι επιβίωσης, το Nomads και το Survivor, αλλά και στις δύο απάντησε αρνητικά μιας και δεν αισθάνεται έτοιμη. Είπε επίσης ότι ήταν δική της απόφαση να φύγει από τον «Τροχό της τύχης» και μάλιστα ο Πέτρος Πολυχρονίδης σοκαρίστηκε όταν το έμαθε.

Οι «μπηχτές» της Νόβα και η απάντηση του Πολυχρονίδη

«Πολλές φορές δεν μπορούσα να περπατήσω, με πονούσε η μέση και τα γόνατά μου. Κάποιοι με κρατούσαν και μου έλεγαν: "Κορίτσι μου, σε καταλαβαίνω". Υπέφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά», είχε πει σε άλλη περίπτωση η Τζούλια Νόβα.

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις αυτές ο Πέτρος Πολυχρονίδης, που είχε μια άλλη ζωή προτού γίνει παρουσιαστής, απάντησε: «Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα. Να ρωτήσετε την ίδια. Νομίζω ότι μια χαρά μιλάει. Έχει φωνούλα και τα λέει». Κατόπιν ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως οι σχέσεις του σήμερα με την Τζούλια Νόβα είναι τυπικές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share