Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορυφαίος επιχειρηματίας με μεγάλη δράση στη Θεσσαλονίκη: Αυτός ήταν μαζί με τον Τέρενς Κουίκ ο κουμπάρος Άντζελας Γκερέκου και Τόλη Βοσκόπουλου

Σημαντική προσωπικότητα της συμπρωτεύουσας

24 Σεπτεμβρίου 2022 19:01
Κορυφαίος επιχειρηματίας με μεγάλη δράση στη Θεσσαλονίκη: Αυτός ήταν μαζί με τον Τέρενς Κουίκ ο κουμπάρος Άντζελας Γκερέκου και Τόλη Βοσκόπουλου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου και ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξαν ένα πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι, με τους δύο να νιώθουν κάτι ιδιαίτερο από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους και το γάμο τους να γίνεται θέμα συζήτησης.

Η σχέση του τραγουδιστή με την Άντζελα Γκερέκου, που σήμερα έχει κληρονομήσει έναν ιδιαίτερο «θησαυρό», ήταν αυτή που τον έκανε να «ρίξει άγκυρα», όπως είχε εξομολογηθεί ο ίδιος ότι ήθελε να κάνει μετά από πολλές ερωτικές περιπέτειες. Τη γνώρισε όταν εκείνη πήγε στο On the Rocks στη Βάρκιζα, να τον ακούσει να τραγουδάει. Ο «πρίγκιπας» όχι απλώς την πρόσεξε, αλλά αναφώνησε: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!».

Η ταυτότητα του δεύτερου κουμπάρου τους

Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 1996, στην Κέρκυρα, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Κι αν ο πρώτος είναι ιδιαίτερα γνωστός από τα χρόνια του στην τηλεόραση, ο δεύτερος ποτέ δεν επεδίωξε τη δημοσιότητα. Ο Στέργιος Βρούσγος, όμως, είναι ένας επιχειρηματίας με μεγάλη δράση στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την ανδρική γυναικεία ένδυση, ενώ τη διετία 1994-1996 υπήρξε πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share