Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κανονικό στόλισμα: "Αυτό που μπήκε εκεί μέσα... κακώς" - Έξαλλος ο Λάκης Γαβαλάς με την Σοφία Χατζηπαντελή (video)

"Φτάνει με τις σαχλαμάρες..."

24 Σεπτεμβρίου 2022 16:52
Κανονικό στόλισμα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Γαβαλάς, βρέθηκε στα «Fashion tv World’s Excellence Gala» στο κέντρο της Αθήνας, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε τόσο στην πρεμιέρα του GNTM ρίχνοντας τα πυρά του στην Σοφία Χατζηπαντελή όσο και στη Μαρίνα Πατούλη και στα σχόλια περί "σκουπιδιού".

«Φτάνει με τις σαχλαμάρες που βλέπω, ακούω και που αναπαράγονται. Κρίμα γιατί είναι δύο παιδιά, ο Τάσος και ο Καράβας που έχουν γνώσεις, με μία υστερική στην μέση. Αυτό που μπήκε εκεί μέσα στη μέση, κακώς. Η Βίκυ είναι ωραίο κορίτσι, αλλά νομίζω ότι την προτιμώ όρθια» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ο σχεδιαστής μόδας σχολίασε τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για το ριάλιτι μόδας: «Αν η κυρία Πατούλη τα θεωρεί σκουπίδια, ας βγει με τη σκούπα και το φαράσι να τα καθαρίσει».

Δείτε το βίντεο

«Τη Δούκισσα εσύ γιατί την πήρες;» - «Κάγκελο» ο Γιώργος Λιάγκας

«Κάγκελο» έμεινε ο Γιώργος Λιάγκας με μια ατάκα, που ειπώθηκε στον αέρα του «Πρωινού», με τον Λάκη Γαβαλά να τον ρωτά κάτι, που ίσως πολλοί θα ήθελαν.

Μεταξύ άλλων ωστόσο ο γνωστός σχεδιαστής έκανε μία αναφορά, η οποία τους άφησε όλους άφωνους στο πλατό, μιας και διαθέτει ιδιαίτερο τρόπο να μιλάει και δεν μασάει ποτέ τα λόγια του.

Συγκεκριμένα, είπε στον παρουσιαστή... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share