Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Με τον Κώστα Μπακογιάννη ήμουν...»: Το αποκάλυψε δημόσια για τη σχέση τους η Σία Κοσιώνη

Τι ανέφερε;

23 Σεπτεμβρίου 2022 19:02
«Με τον Κώστα Μπακογιάννη ήμουν...»: Το αποκάλυψε δημόσια για τη σχέση τους η Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη μίλησε η Σία Κοσιώνη, η οποία αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και το πώς γνώρισε τον νυν σύζυγό της.

Η ίδια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά» και είχε αρκετά να πει, με το παρασκήνιο του πώς βρέθηκαν για πρώτη φορά για τις ανάγκες μια συνέντευξης να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με το Δήμαρχο Αθηναίων νωρίτερα να έχει περάσει δύσκολες στιγμές.

Το σχόλιο της Σίας Κοσιώνη για τη γνωριμία με τον Μπακογιάννη

«Εγώ ως επαναστάτρια που λέει και η μαμά μου έβλεπα τις εφημερίδες μια μέρα στο ραδιόφωνο και ενώ διάβαζα βλέπω πως ο Κώστας Μπακογιάννης κατεβαίνει για δήμαρχος στο Καρπενήσι και λέω “γιατί; επειδή τον λένε Μπακογιάννη πρέπει τώρα ντε και καλά να πάρει το Καρπενήσι”. Και λέω να τον βγάλουμε να δούμε τι φρούτο είναι;», είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος.

«Τον βγάλαμε και ήμουν πάρα πολύ ειρωνική. Λάθος βεβαίως γιατί δεν πρέπει να χλευάζουμε κανέναν άνθρωπο, πριν τον γνωρίσουμε και του δώσουμε μία ευκαιρία. Ήμουν τόσο πολύ ειρωνική που μετά τον πήρα τηλέφωνο. Του είπε κύριε Μπακογιάννη θέλω να σας πω πως δεν είναι προσωπικό καταλαβαίνεται τη δουλειά μας κάνουμε και μου λέει καταλαβαίνω, αλλά δεν ήταν αυτό που χρειαζόμουν στην αρχή της προεκλογικής μου εκστρατείας», κατέληξε η Σία Κοσιώνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share