Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξω φρενών η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά: Έκανε σαματά με τη ζήλεια της

Τι συνέβη;

23 Σεπτεμβρίου 2022 17:21
Έξω φρενών η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά: Έκανε σαματά με τη ζήλεια της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη ήταν η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά, κάνοντας σαματά με τη ζήλεια της απέναντι στο σύζυγό της και δείχνοντας ποιες την έχουν κάνει… να νιώθει με αυτό τον τρόπο.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ζευγάρι που είναι ένα από τα αγαπημένα της show biz συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του μέσα από τα social media. O Σάκης Ρουβάς μάλιστα έχει φτιάξει θερμοκήπιο από το οποίο η οικογένεια τρέφεται υγιεινά και βιολογικά.

Η Κάτια Ζυγούλη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, με μια έκτακτη ανακοίνωση να υπάρχει για την ίδια. Αυτή τη φορά ωστόσο αποφάσισε να μας δείξει ποιες ήταν οι αντίζηλές της μέσα στην καραντίνα για τις οποίες αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα. Οι αντίζηλές της δεν είναι άλλες από κάποιες πιπεριές που ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να φυτέψει και εκείνη θέλοντας να της εξοντώσει είπε να τις κάνει «φίλες» της.

Το τρίτο άτομο που μπαίνει ανάμεσα στη σχέση Κάτιας Ζυγούλη - Σάκη Ρουβά

Ένα νέο άτομο "απειλεί" την σχέση της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά όπου και έχει γίνει γνωστό στο κόσμο μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα οι περισσότεροι γνωρίζουν τον σεφ Απόστολο Ρουβά ως τον αδερφό του Σάκη Ρουβά, όπου συμμετέχει φέτος στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" αλλά και από την εκπληκτική ομοιότητα που έχει με τον διάσημο τραγουδιστή. Όμως ο Σάκης και ο Απόστολος Ρουβάς έχουν άλλον ένα αδερφό, τον Νίκο, από τον γάμο του πατέρα τους με τη δεύτερη σύζυγό του, μετά τον χωρισμό των γονιών τους.

Αυτός είναι ο μικρότερος αδερφός του Σάκη και Απόστολου Ρουβά από τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους.

Ο 29χρονος Νίκος Ρουβάς, μπορεί να μην μοιάζει με τον Σάκη Ρουβά, ούτε με τον Απόστολο, η φλέβα όμως είναι πέρα για πέρα καλλιτεχνική αφού ο Νίκος ασχολείται με τη γλυπτική και το ξύλο, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Μουσικό σχολείο της Κέρκυρας.

Πρόσφατα, ο Νίκος Ρουβάς άνοιξε και το δικό του εργαστήριο γλυπτικής σε ξύλα στην Κέρκυρα όπου ζει μόνιμα. Μάλιστα στο εργαστήριο τον επισκέφτηκαν ο Απόστολος Ρουβάς συνοδευόμενος από τη Δανάη Μπάρκα.

Δείτε φωτογραφίες του μικρότερου αδερφού του Σάκη Ρουβά:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share