Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Θρίλερ» για τη Φαίη Σκορδά - Έπεσε θύμα απάτης

Οι πρώτες της δηλώσεις

23 Σεπτεμβρίου 2022 16:27
«Θρίλερ» για τη Φαίη Σκορδά - Έπεσε θύμα απάτης
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεκάδες είναι οι καταγγελίες τον τελευταίο καιρό από καταναλωτές που έπεσαν θύματα ηλεκτρονικής απάτης και είδαν να κάνουν φτερά τα χρήματα στον λογαριασμό τους. Θύμα έπεσε και η Φαίη Σκορδά όπως περιέγραψε σήμερα στο Πρωινό μας. Παράλληλα, δείτε τη νέα σχέση του πρώην συντρόφου της Φαίης Σκορδά.

«Και σε εμένα έτυχε ένα τέτοιο περιστατικό. Μου είχε έρθει μήνυμα για ένα δέμα που μου έλεγαν ότι υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2 ευρώ, επειδή το δέμα ερχόταν από Αμερική. Σου έρχεται μήνυμα αλλά το μήνυμα φαίνεται σαν να έρχεται από συγκεκριμένη ταχυδρομική εταιρεία. Δεν πρέπει να πατάμε πάνω στο link» είπε.

Και συνέχισε: «Εγώ πάτησα, έκανα τη μεταφορά, που ήταν 2 ευρώ, αλλά ευτυχώς η τράπεζα κατάλαβε ότι ήταν μια επικίνδυνη συναλλαγή και με πήρε τηλέφωνο».

Δείτε το βίντεο

Άφωνη η Σκορδά - Πέτυχε την απόλυτη ανατροπή ο Γιώργος Λιάγκας

Η Φαίη Σκορδά πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία στη διάρκεια της πρώτης της εβδομάδας στον ΣΚΑΪ και ήταν μονίμως πάνω από τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό», ωστόσο στο τέλος της όλα άλλαξαν.

Η τελευταία ημέρα της πρώτης της εβδομάδας, τελικά, ήταν και η πιο ανατρεπτική. Όχι μόνο το Πρωινό έκανε διψήφια αλλά την πέρασε κιόλας στέλνοντας αυτήν στην... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share