Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Αποκάλυψη «φωτιά» για τον Ευτύχη Μπλέτσα: «Από τα πρώτα χρόνια της σχέσης...»

Πώς είναι η κοινή ζωή με την Ηλέκτρα Αστέρη;

23 Σεπτεμβρίου 2022 14:49
Αποκάλυψη «φωτιά» για τον Ευτύχη Μπλέτσα: «Από τα πρώτα χρόνια της σχέσης...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η αγαπημένη του Ηλέκτρα μίλησαν στο περιοδικό Hello! αφού φωτογραφήθηκαν για το πως γνωρίστηκαν για πρώτη φορά. Παράλληλα δείτε εδώ τη γλυκιά φωτογραφία με την κόρη του.

Ο παρουσιαστής του Happy Traveler Ευτύχης Μπλέτσας και η αγαπημένη του Ηλέκτρα Αστέρη παντρεύτηκαν, μετά την θεαματική πρόταση που έκανε στην εγκυμονούσα σύντροφό του στην κορυφή των Άλπεων, σε μια λιτή τελετή στο Δημαρχείο.

Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων και για το πώς γνωρίστηκαν. Και όσο κι αν μοιάζει απίστευτο οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου, κάποια στιγμή συναντήθηκαν και από τότε είναι αχώριστοι…

Το προσωπικό σας, κοινό ταξίδι στη ζωή πώς ξεκίνησε;

ΕΜ: Γνωριστήκαμε πριν από επτά χρόνια μέσω Διαδικτύου. Συναντηθήκαμε, ταιριάξαμε και από τότε είμαστε μαζί. Στην πορεία γίναμε και συνεργάτες και πλέον κάνουμε μαζί την παραγωγή της εκπομπής Happy Traveller.

Πότε νιώσατε πως η σχέση σας θα οδηγήσει σε οικογένεια;

ΗΑ: Από τα πρώτα χρόνια της σχέσης φάνηκε ότι δεν ήταν κάτι επιπόλαιο. Το καταλάβαμε και οι δύο, καθώς ήταν μια σχέση που βελτιωνόταν και μας βελτίωνε κι εμάς ατομικά σε όλα τα επίπεδα.

Δεν θέσαμε ποτέ χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κάνουμε οικογένεια. Δεν ήταν κάτι που είχαμε σχεδιάσει, αλλά το μωρό μας είχε άλλη άποψη. Και πολύ καλά έκανε, γιατί τώρα καταλάβαμε πόσο πολύ το θέλαμε κι εμείς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share