Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φτυστή η Κρίστη Τσολακάκη: Η κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου είναι ίδια η μαμά της (photo)

Πανέμορφη!

23 Σεπτεμβρίου 2022 14:36
Φτυστή η Κρίστη Τσολακάκη: Η κόρη του Νίκου Χατζηνικολάου είναι ίδια η μαμά της (photo)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη ζουν σε έναν ευτυχισμένο γάμο, με το ζευγάρι να έχει τρία παιδιά, με αδυναμία στην κόρη τους, Εύα.

Ο παρουσιαστής και εκδότης, που πρόσφατα «ξέσπασε» δημόσια για στοχοποίησή του, έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι η 10χρονη κόρη του είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που μπορούν να τον κάνουν ό,τι θέλουν.

Στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε ο πατέρας της, η μικρή Εύα ποζάρει αγκαλιά με το νέο σκυλάκι της.

«Νέος "έρωτας"! Εύα και Μόλυ! #lovemydog #dogsofinstagram», έγραψε στη λεζάντα. Η ομοιότητα της μικρής Εύας με τη μαμά της είναι εμφανής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο γάμο του με την Έλενα Κατρίτση, τον 27χρονο Παναγιώτη και ακόμη τρία παιδιά τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο και την Εύα από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη, την οποία παντρεύτηκε το 2004 και πρόσφατα συμπλήρωσαν 17 χρόνια γάμου.

Η λατρεία της Εύας για τα ζώα

Πριν από λίγους μήνες, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της μικρής Εύας να κρατά στα χέρια της ένα τραυματισμένο πουλί και, όπως εξήγησε στη λεζάντα, η μικρή βρήκε το τραυματισμένο πουλί και το φρόντιζε καθημερινά μέχρι να είναι σε θέση να πετάξει.

Έγραψε στη λεζάντα ο Νίκος Χατζηνικολάου:

«Το βρήκε η Εύα τραυματισμένο και πολύ τρομαγμένο! Το φροντίζει με λατρεία και ελπίζουμε ότι σε δυο-τρεις μέρες θα έχει δυναμώσει και θα μπορεί να πετάξει ξανά προς την ελευθερία!».

Τρυφερή και πολύ προσεκτική στις κινήσεις της, η Εύα έχει αφοσιωθεί προφανώς στη φροντίδα του περιστεριού που θέλει σύντομα να δει να γίνεται καλά και να πετάει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share