Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

«Απειλώντας μας...»: Τα «πήρε» άσχημα η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Αλέξη Κούγια

Τι συνέβη μεταξύ τους;

23 Σεπτεμβρίου 2022 12:48
«Απειλώντας μας...»: Τα «πήρε» άσχημα η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Αλέξη Κούγια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της «T Live» στον Alpha επέλεξε η Τατιάνα Στεφανίδου να απαντήσει στον Αλέξη Κούγια σχετικά με την δημοσιοποίηση νέων στοιχείων γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με πρωταγωνίστρια την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Λοιπόν, θέλω να πω κάτι για τον κ. Κούγια ο οποίος έστειλε ανακοίνωση στην ουσία απειλώντας μας με ένδικα μέσα για την συνέχιση της δημοσιοποίησης της υπόθεσης. Θέλω να πω ότι το γεγονός ότι συνεχίζουμε την δημοσιογραφική έρευνα δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε το έργο της υπεράσπισης. Δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τη θέση της κατηγορούμενης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε και τον ίδιο τον κ. Κούγια ο οποίος έχει μαι τεράστια πορεία στην δικηγορία, είναι πάντα πολύ μαχητικός, έχει πολλές νίκες στα δικαστήρια» τόνισε, αρχικά, η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Απόλυτος σεβασμός λοιπόν και για τον κ. Κούγια και για την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η κατηγορούμενη. Όμως αυτό δεν θα σταματήσει και τη δημοσιογραφική έρευνα. Και όταν υπάρχουν πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, μιλάμε πάντα για πληροφορίες γιατί πρόσβαση στη δικογραφία και στα στοιχεία της δικογραφίας δεν έχουμε, θα τις δημοσιοποιήσουμε».

«Είναι μια υπόθεση που ενδιαφέρει πάρα πολύ τον κόσμο, είναι μια υπόθεση που μας έχει συνταράξει – μιλάμε για μια μάνα η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τρία παιδιά, σε δύο νοσοκομεία τα δύο και το ένα στο σπίτι – και θα συνεχίσουμε την έρευνα. Θα συνεχίσουμε τη δημοσιογραφική έρευνα» κατέληξε η Τατιάνα Στεφανίδου στην ενημερωτική της εκπομπή, T Live, στον Alpha.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share