Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στη showbiz: «Το ειδύλλιο Βασίλη Μπισμπίκη και Δέσποινας Βανδή ήταν γνωστό, είχα μάθει ότι...»

Ποιος το αποκάλυψε;

23 Σεπτεμβρίου 2022 11:03
«Βόμβα» στη showbiz: «Το ειδύλλιο Βασίλη Μπισμπίκη και Δέσποινας Βανδή ήταν γνωστό, είχα μάθει ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη είναι πλέον γνωστή στον κόσμο, ωστόσο στο «Happy Day» είχαν δώσει «τυράκι» στους τηλεθεατές πολύ καιρό πριν. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την καταστροφή του πριν 6 χρόνια.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αναφέρει:

"Η αλήθεια είναι ότι βγαίνοντας σε ένα μαγαζί πιο διακριτικό στα Εξάρχεια που δεν τραβάει κοσμικό κοινό, θεωρείς ότι μπορεί να είσαι πιο άνετος και χαλαρός. Εγώ επειδή έτυχε και την είδα τη Δέσποινα την προηγούμενη εβδομάδα, την είδα πολύ χαρούμενη, χαμογελαστή. Την είδα καλά. Όχι ότι αυτό λέει κάτι. Μπορεί να είσαι έτσι επειδή είσαι χαρούμενη με τα παιδιά και τα επαγγελματικά σου. Αλλά αξίζει σε μια γυναίκα όταν κλείνει ένα κύκλο να ανοίγει έναν καινούργιο" είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

 Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή σε έξοδο

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος της εκπομπής Τίνα Μεσσαροπούλου είχε σχολιάσει:

"Είναι ένα ειδύλλιο που ήταν λίγο-πολύ γνωστό στον χώρο. Απλά από τη στιγμή που κάποιος δεν αποφασίζει να το πει και δεν υπάρχει ούτε φωτογραφία… Εγώ είχα ρωτήσει, είχα μάθει. Είναι δύο ελεύθεροι άνθρωποι".

Κόλαφος η Νανά Παλαιτσάκη: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης πρέπει να καταλάβει ότι...»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νανά Παλαιτσάκη στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 την Πέμπτη με αφορμή το νέο της βιβλίο. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πολυσυζητημένη σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δείτε επίσης: Πολύ πριν τη Δέσποινα Βανδή: Με αυτή την ηθοποιό από τον «Σασμό» ήταν ζευγάρι ο Βασίλης Μπισμπίκης! (photos)

Πιο συγκεκριμένα, η Νανά Παλαιτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μιλάμε για την παράσταση Πέρσες. Κυνηγάνε τα τηλεοπτικά συνεργεία τον κύριο Μπισμπίκη και την κυρία Βανδή. Δεν με αφορούσε αυτό το κυνηγητό αλλά η παράσταση. Βλέπω δεκάδες δημοσιογράφους να έχουν περικυκλώσει το θέατρο και να κυνηγάνε έναν Μπισμπίκη και μια Βανδή, ο οποίος κ. Μπισμπίκης δεν έχει καταλάβει ότι συνοδεύει μία σταρ γιατί για τον μικρόκοσμο της Ελλάδας η Βανδή είναι σταρ».

«Άρα θα πρέπει ούτε να κυνηγιέται, ούτε να μην στέκεται, ούτε να μην αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους με ευγένεια. Διότι αν δεν υπήρχαν οι δημοσιογράφοι δεν θα είχε εισπράξει και εκείνος τα καλά της δημοσιότητας. Μην τρελαθούμε».

«Έχω συναντήσει τον Σπίλμπεργκ καλοκαίρι στην Κεφαλονιά και κάθισε ο άνθρωπος πριν φύγει, μπροστά στο αεροδρόμιο, να μου μιλήσιε για τα πάντα! Με απλότητα, με ειλικρίνεια, με ήθος, με καμία αλαζονεία. Και κλείνω την παρένθεση» συμπλήρωσε η Νανά Παλαιτσάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Δείτε όσα δήλωσε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share