Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ούτε 50, ούτε 55: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Τζόυς Ευείδη!

Η ηθοποιός γεννήθηκε στον Καναδά το 19...

23 Σεπτεμβρίου 2022 10:48
Ούτε 50, ούτε 55: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Τζόυς Ευείδη!
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζόυς Ευείδη γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά από γονείς Έλληνες μετανάστες και πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια. Μετά την ενηλικίωσή της, εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε η ηθοποιός για τον Σπύρο Παπαδόπουλο..

Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε το 1985, όπου συμμετείχε σε κάποιες σειρές της ΕΡΤ. Το 1987 πρωταγωνίστησε σε μια παραγωγή της Κρατικής Τηλεόρασης για παιδιά, με τίτλο Του κουτιού τα παραμύθια, μαζί με αξιόλογους ηθοποιούς, όπως η Έφη Παπαθεοδώρου, ο Τάσος Κωστής και ο Παύλος Χαϊκάλης. Την ίδια χρονιά έκανε ένα guest στο 9ο επεισόδιο της σειράς Το κανάλι της Βαγγελίτσας, συνολικής διάρκειας 13 επεισοδίων.

Ευείδη Κυριακίδης Μουρίκη
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Το 1989, με την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης, έκανε μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά Οι αυθαίρετοι, ενώ ένα χρόνο αργότερα συμμετείχε σε μερικά επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Οι τρεις χάριτες. Το διάστημα 1990-1992 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και στην κωμική σειρά του MEGA, Το ρετιρέ, το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τη σεζόν 1992-1993 πρωταγωνίστησε σε άλλη μια παραγωγή της ΕΡΤ, τη σειρά Εξ αδιαιρέτου, μαζί με τους Βάνα Παρθενιάδου, Αλέξανδρο Μυλωνά και Νίκο Αλεξίου. Η σειρά δεν είχε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και μπορεί να θεωρείται συχνά ότι ήταν μια σειρά «πρόγονος» του Κωνσταντίνου και Ελένης (το σενάριο υπέγραφε πάλι η Άννα Χατζησοφιά), δεν κατάφερε όμως να αγαπηθεί από τον κόσμο και πλέον, οι περισσότεροι θεωρούν το Κωνσταντίνου και Ελένης μια από τις καλύτερες ελληνικές σειρές όλων των εποχών.

Η πραγματική ηλικίας της Τζόυς Ευείδη

Αν παρατηρήσει κανείς από πότε αρχίζει η ηθοποιός να «χτίζει» το βιογραφικό της, σίγουρα θα έχει πάνω κάτω μια εικόνα για την ηλικία της.

Η γνωστή ηθοποιός γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου το 1961, ως εκ τούτου φέτος κλείνει τα 61!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share