Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Θέλει να ξεχάσει η Έλλη Στάη: «Τι μου την φέρατε αυτήν εδώ...» - Το ξέσπασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το άγνωστο παρασκήνιο μεταξύ τους

23 Σεπτεμβρίου 2022 10:37
Θέλει να ξεχάσει η Έλλη Στάη: «Τι μου την φέρατε αυτήν εδώ...» - Το ξέσπασμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τις δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για την άβολη στιγμή της σε άλλη εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως και εκείνη έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση με τη συμπεριφορά της Έλλης Στάη.

Δείτε επίσης: Σούσουρο με Έλλη Στάη: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ήταν ο πατέρα της; Γιατί δεν είχαν το ίδιο επίθετο;

Όσα είπε μέσα από την εκπομπή της πριν δύο χρόνια:

«Έχει τύχει να βρεθώ κάποια στιγμή ως καλεσμένη στην εκλογική βραδιά που παρουσίαζε η Έλλη Στάη εδώ στον Alpha. Στην αρχή ούτε να με χαιρετήσει. Στην πορεία της βραδιάς, όμως, όταν είδε ότι είχα άποψη, ότι ήμουν ευγενής και αξιοπρεπής, μετά με κοίταζε στα μάτια κι όταν μιλούσε ήταν σαν να απευθυνόταν σε μένα. Δηλαδή φεύγοντας από το στούντιο, αυτό το συναίσθημα που είχα στην αρχή “τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;” γύρισε κι έκανε στροφή 180 μοιρών παιδιά.

Έλλη Στάη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν από την αρχή πολύ δυναμική, ήξερε ποια είναι, μπορεί να είπε “τι μου την φέρατε αυτήν εδώ από το lifestyle;”, ιδιαίτερα επιφυλακτική, ότι “α την έφερε ο σταθμός επειδή ήθελε να την προωθήσει”. Στην πορεία, όμως, είχε το σθένος και την επιθυμία και τη θέληση να γυρίσει όλο αυτό το κλίμα», είπε η ίδια.

Λίγα λόγια για την ‘Ελλη Στάη

Η Ελλη Στάη γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1954 στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα. Το πραγματικό της όνομα είναι Ελισάβετ Τσαρλαμπά και είναι κόρη του βουλευτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων Μάρκου Τσαρλαμπά. Κατάγεται από οικογένεια ευγενών που ήταν στη λίστα του «Λίμπρο ντ’ όρο» του νησιού. Η μητέρα της ήταν η Αικατερίνη Τσαρλαμπά όπου ήταν διευθύντρια στο γραφείο του Αναστάσιου Πεπονή, που στις κυβερνήσεις Ανδρέα Παπανδρέου ήταν μεταξύ των σημαντικότερων υπουργών.

Σε συνέντευξη της είχε δηλώσει:

“Μπορεί ως κορίτσι να διεκδικούσα, αλλά ήμουν και ντροπαλή. Μπορεί να έβαζα ένα στόχο και να ήταν σιωπηρός. Δεν υπήρξα αρχηγός στο σχολείο, να τους έχω όλους μαζί μου. Αυτό δεν με ενδιέφερε.Δεν ήμουν το χαϊδεμένο παιδί της οικογένειας – ήταν ο αδελφός μου ως πρωτότοκος –, διεκδικούσα και εκεί. Είχα το αίσθημα της αδικίας, γι’ αυτό και ανέπτυξα πολύ έντονα το αίσθημα της δικαιοσύνης.Στα εφηβικά μου χρόνια είχαμε πολλές προστριβές με τη μητέρα μου. Αυτή την αδυναμία του γονιού προς το παιδί, την ήθελα και εγώ. Ένιωθα αδικημένη στο συναίσθημα και την προσοχή. Σήμερα πλέον έχουμε συμφιλιωθεί με τη μητέρα μου και έχουμε μια μεγάλη σχέση αγάπης. Και, όπως αποδείχτηκε, εμένα μου έκανε τελικά καλό. Όπου δίνεις προσοχή και υπερπροστασία δεν κάνεις υποχρεωτικά το σωστό”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share