Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

GNTM 5: «Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές» - Άγριο κράξιμο στην Σοφία Χατζηπαντελή

Ποιος την «κάρφωσε»;

23 Σεπτεμβρίου 2022 10:27
GNTM 5: «Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές» - Άγριο κράξιμο στην Σοφία Χατζηπαντελή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ραμόνα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Ευσταθίου, όπου μίλησε για τις κόρες της, την Έλενα Γαλύφα, τη Σοφία Χατζηπαντελή και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Με την ευκαιρία δείτε ποιος είναι ο σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Ως μαμά είμαι στοργική, πολύ… Τσαουσέσκου, αυστηρή. Η μικρή μου κόρη μου παίρνει όλα τα πράγματα, η μεγάλη θεωρεί ότι δεν έχω στυλ.

Δεν είχα πάντα αυτοπεποίθηση. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Είχα ανασφάλειες για τους μαύρους κύκλους, τα γόνατα μου. Δεν είμαι σε σχέση, αλλά είμαι πολύ καλά με εμένα», είπε αρχικά η Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα Βλαντή είπε στη συνέχεια: «Η Έλενα Γαλύφα πήρε θέση δημοσιογράφου στο GNTM, δεν υπήρξε σε αυτό το χώρο, ούτε πέρασε από έξω.

Influencer δεν μπορεί να γίνει αυτή που πουλάει μαϊντανό, πατάτες και κρεμμύδια στο Instagram. Σοφία Χατζηπαντελη, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές.

Όταν έχεις πειράξει τα πάντα πάνω σου δεν μπορείς να κρίνεις. Η Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου δεν άφησε τίποτα. Άοσμη. Δεν είμαστε όλοι τηλεοπτικοί».

Κλείνοντας, η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταιριάζει στο My Style Rocks, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα».

Δείτε το βίντεο

GNTM 5: «Φύγετε! Στο καλό!» - "Σκοτωμός" στο πλατό με την Σοφία Χατζηπαντελή

Πολλές είναι οι διαγωνιζόμενες που έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο πλατό του GNTM 5, όπως είδαμε στο αποψινό 20/9 επεισόδιο. Μετά λοιπόν την παίκτρια που παρά τις εντάσεις κέρδισε Wild Card, σειρά είχε η Ζωή από την Κύπρο.

Με το που μπήκε, όλοι οι κριτές θαμπώθηκαν από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ωστόσο προκάλεσε ερωτηματικά καθώς συνεργάζεται με τρία πρακτορεία, κάτι που τους έκανε να απορήσουν γιατί δεν έχει καταφέρει το κάτι παραπάνω στην καριέρα της.

Χαμός με την Σοφία Χατζηπαντελή στο πλατό του GNTM 5

Έτσι λοιπόν, η Σοφία Χατζηπαντελή σηκώθηκε και φώναξε στο πλατό τις δύο συνεργάτιδες της, οι οποίες βέβαια δεν σταμάτησαν να παρεμβαίνουν και να υποστηρίζουν την παίκτρια, κάτι που εκνεύρισε και τους 4 κριτές, ειδικά όμως την Σοφία.

Η κριτής μάλιστα άρχισε να φωνάζει και να τις διώχνει από τις καρέκλες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ! Στο καλό. Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου», με τις ίδιες μάλιστα να προσβάλλονται αρκετά από την συμπεριφορά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share