Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Εριέττα Μαυρουδή: «Με τη μητέρα μου έχουμε με το ζόρι...» - «Βόμβα» από Ναταλία Γερμανού

Τι εξομολογήθηκε;

23 Σεπτεμβρίου 2022 10:20
Εριέττα Μαυρουδή: «Με τη μητέρα μου έχουμε με το ζόρι...» - «Βόμβα» από Ναταλία Γερμανού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Γερμανού με αφορμή τα ζώδια και τις ανθρώπινες σχέσεις αποκάλυψε στην ραδιοφωνική της εκπομπή τι σχέση έχει με την μητέρα της.

Η Ναταλία είναι Καρκίνος ενώ η μητέρα της είναι Τοξότης. Άραγε τι σχέση έχουν οι δυο κυρίες; Η Ναταλία Γερμανού δήλωσε ότι δεν τα πάει καλά με τους Τοξότες και τόνισε: «Με τη μητέρα μου, που είναι Τοξότης, έχουμε με το ζόρι μια στοιχειώδη σχέση. Συνεννοούμαστε για τα απαραίτητα όλα αυτά τα χρόνια». Φυσικά, η Ναταλία στο ράδιο Sfera έκανε πλάκα μιας και έχει άριστες σχέσης με την μητέρα της, Εριέττα Μαυρουδή.

Δείτε επίσης: «Κάποιος σε αντιγράφει...»: Η απίστευτη αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τον Νίκο Μουτσινά

 Εριέττα Μαυρουδή

«Βόμβα» από Ναταλία Γερμανού: «Με έβρισε ο Λαζόπουλος και μου είπε...» (Video)

Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν καλεσμένος πριν λίγο διάστημα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και οι δυο τους έκαναν μια αναδρομή στα τηλεοπτικά projects κι όχι μόνο, που έχουν συνυπάρξει. Μία από τις στάσεις που έκαναν ήταν στο Tv Stars Παρουσιάστε και το γέλιο που είχε ρίξει η παρουσιάστρια με την ατάκα του Ηλία Ψινάκη για μία παίκτρια.

Δείτε επίσης: «Έφτασες 60 χρονών άτεκνη...» - Σάλος με την Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε:

«Έβλεπα αυτό το απόσπασμα από το Tv Stars Παρουσιάστε που ακόμα μου το στέλνουν. Που είχες πει τη τρομερή ατάκα του «Color» τα εννιάμερα. Έλεγες αυτές τις ατάκες κι εμείς κλαίγαμε μέχρι δακρύων.

Είχε βγει τότε ο Λάκης Λαζόπουλος στο Τσαντίρι και με είχε μαλώσει πάρα πολύ, με είχε καταβρίσει που γέλασα.

Δεν έβρισε τον Σπυρόπουλο αλλά εμένα κι όταν κάποια στιγμή τον ρώτησα γιατί Λάκη βρίζεις εμένα, μου είπε από εσένα δεν το περίμενα να γελάσεις. Αυτά έγιναν το 2007.

Σήμερα έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, που προσέχουμε περισσότερο πως το λέμε, τι λέμε, με τι γελάμε και τι κοροϊδεύουμε στην τηλεόραση, πιστεύεις ότι αυτό το τηλεοπτικό δρώμενο θα ήταν ακόμα αστείο;».

«Ένα αστείο είναι πάντα αστείο. Δεν αλλάζει από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Όταν κάτι το λες με ευγένεια, δεν θες να θίξεις κάτι, να μειώσεις κάποιον κι έχει και χιούμορ και να μην άρεσε θα το έλεγα… Όταν πας από το ένα άκρο στο άλλο είναι και λίγο υποκρισία.

Κακώς δεν είχε γίνει αυτό που έχει γίνει και στην Αμερική γιατί γλιτώνουν πάρα πολλοί άνθρωποι κι ας είναι στην υπερβολή του από τη μία. Από την άλλη μπαίνουμε τόσο, που χάνει την ουσία για έναν άνθρωπο που έχει πραγματικά κακοποιηθεί» απάντησε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share