Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

«Πυρκαγιά» για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που την εκνεύρισε άσχημα (Video)

«Φόρτωσε» η δημοσιογράφος

23 Σεπτεμβρίου 2022 10:01
«Πυρκαγιά» για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που την εκνεύρισε άσχημα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έδωσε τη δική της απάντηση για τις φήμες χωρισμού με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με αυτές να έχουν «φουντώσει» αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα και την ίδια να εκνευρίζεται με ερώτηση για τη σχέση τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας βρέθηκε πριν λίγες μέρες καλεσμένη στη βάφτιση της κόρης της καλής της φίλης Όλγας Φαρμάκη στο Καβούρι, τη στιγμή που ο Βασάλος ήταν με την παρέα του στη Σκύρο.

Το σχόλιο της Βαλαβάνη για τον χωρισμό με τον Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είχε απαντήσει ακόμη και σε φήμες εγκυμοσύνης, μιλώντας στο Open Weekend και τη Σοφία Μανουσακίδου διέψευσε οριστικά τις φήμες περί χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Είμαι πολύ καλά. Πέρασα πολύ ωραία το καλοκαίρι. Τον Κωνσταντίνο τον έστειλα για ψάρεμα σήμερα. Όλα καλά στα προσωπικά, δόξα το Θεώ. Όχι δεν είμαι μόνη μου, όλα είναι καλά. Τα τελευταία πέντε χρόνια όλο τέτοια ακούγονται. Δεν μπορώ… Δεν ξέρω αν θα μας δείτε στο Survivor All Star» τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μια κίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη είπε όλη την αλήθεια - Η απάντηση για τον χωρισμό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Πολύς λόγος έχει γίνει εσχάτως αναφορικά με το αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ακόμη μαζί, ή αν πράγματι χωρίζουν ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης.

Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο το γεγονός ότι οι δυο τους βρέθηκαν στην Κρήτη μαζί, αλλά δεν έκαναν καμία κοινή ανάρτηση. Μάλιστα φάνηκε σαν να βρίσκονται σε άλλα σημεία κάθε μέρα και έτσι οι υποψίες για τον χωρισμό τους φούντωσαν ακόμη περισσότερο.

Μία κίνηση ωστόσο των δύο στα social media ήταν αρκετή για να δώσει τις απαντήσεις... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share