Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανατρεπτικός ο «Παγιδευμένος» Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αυτή ήταν η δουλειά του πριν γίνει ηθοποιός!

Πού δούλευε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική;

22 Σεπτεμβρίου 2022 23:44
Ανατρεπτικός ο «Παγιδευμένος» Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αυτή ήταν η δουλειά του πριν γίνει ηθοποιός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1986 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Η πρώτη του επιλογή δεν ήταν να γίνει ηθοποιός, έτσι τελειώνοντας το σχολείο, σπούδασε marketing και διοίκηση επιχειρήσεων.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διαφημιστική εταιρία, ωστόσο σε ηλικία 22 ετών αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική εγκαταλείποντας το χώρο της διαφήμισης. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από όπου και αποφοίτησε το 2013 ξεκινώντας την πορεία του σε θέατρο και τηλεόραση.

Φέτος τον βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», όπου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ.

Λεβεντογιάννης Λαγούτης παγιδευμένοι

Η απόφαση να γίνει ηθοποιός

Για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική, ο 36χρονος ηθοποιός έχει δηλώσει: «Δεν ονειρευόμουν να γίνω ηθοποιός. Δεν το είχα ποτέ αυτό. Ήμουν αγχωμένος, ντροπαλός, και νευρικός. Θυμάμαι την πρώτη φορά που με ανέβασαν στη σκηνή, όντας σπουδαστής, να πω το όνομά μου, τραύλισα το επίθετό μου. Μου άρεσε, όμως, πάντα το θέατρο. Ο λόγος που άλλαξα δουλειά; Στα 22 μου, τότε που εργαζόμουν σε ιδιωτικές εταιρίες, έβγαζα καλά λεφτά, και δούλευα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, ήμουν στα τηλέφωνα με κανάλια, με ανθρώπους πίσω από προϊόντα. Ένας λόγος που το σταμάτησα αυτό ήταν ότι ήθελα να έχω προσωπικό χρόνο για μένα».

Μιχάλης λεβεντογιάννης παγιδευμένοι

Το κεφάλαιο «παιδί»

Για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα παιδί, ο Μιχάλης έχει πει: “Με τα ωράρια που έχω, αν ερχόταν τώρα ένα παιδί, θα έπρεπε να προσλάβω δύο νταντάδες… Δεν γίνεται δυστυχώς. Και χρόνο να είχα, δεν νομίζω ότι είμαι σε φάση για ένα παιδί, τουλάχιστον τώρα. Θέλω να κάνω τελείως άλλα πράγματα”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share