Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Τίποτα δεν είναι όπως πριν...» - Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου!

Τι εξομολογήθηκε;

22 Σεπτεμβρίου 2022 23:34
«Τίποτα δεν είναι όπως πριν...» - Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου!
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του ANT1, Μαρία Μπεκατώρου; Πού θέλησε να δώσει κουράγιο;

Πριν αρκετό καιρό, και συγκεκριμένα στην αρχή της καραντίνας, η Μαρία Μπεκατώρου είχε κάνει μια δημοσίευση, η οποία ήταν συγκλονιστική. Η δημοφιλής παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο Instagram δεν είχε χάσει την αισιοδοξία. Παράλληλα, δείτε τα ευχάριστα νέα που έμαθε.

Η Μπεκατώρου είχε ποστάρει μία φωτογραφία στη θάλασσα γράφοντας:

"Και περνούν οι μέρες σαν νερό και φεύγουν οι στιγμές κι εμείς τις αφήνουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν άλλες καλύτερες και η καθημερινότητα κυλάει και μαζί της κι εμείς… Και έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν… Δεν το υπολόγισες… Δεν εκτίμησες σωστά… Και ότι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου! Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις…Σε πρόλαβαν τα γεγονότα. Και όλα γκρεμίζονται από την μια μέρα στην άλλη. Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες, σήμερα φαντάζουν πολύτιμα…Και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το να ζεις τη κάθε στιγμή και την κάθε μέρα όσο πιο δυνατά μπορείς δεν είναι ρομαντικό σενάριο μιας γαλλικής κομεντί, είναι η αλήθεια της ζωής και πρέπει να σε διδάξει. Γιατί πολύ απλά η ζωή είναι ωραία, οι στιγμές πολύτιμες και όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι! Υπομονή. Κουράγιο. Δύναμη".

Δείτε την εικόνα:

«Ο σύζυγός μου ζήτησε να…» - Αποκάλυψη για το γάμο από τη Μαρία Μπεκατώρου

Σε μια αποκάλυψη για το γάμο της προχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία αναφέρθηκε στην φύση της σχέσης της με το σύζυγό της, μιλώντας για τη συμβολή του και στα επαγγελματικά της.

Η παρουσιάστρια, που σχολίασε και τη μεγάλη της απόφαση το καλοκαίρι, μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις στην προσωπική της ζωή, εξήγησε: «Δεν είμαι αυστηρή στη ζωή μου. Όταν κάτι δεν το θέλω, έχω φτάσει τώρα στο σημείο να λέω "δεν το θέλω". Τώρα. Πέρασα σε ένα άλλο επίπεδο ζωής και σκέψης».

«Άρχισα να πατάω πιο πολύ στα δικά μου πόδια. Όταν σκέφτηκα ότι μπορεί να κάνω και το επόμενό μου επαγγελματικό βήμα, άνοιξα τα αυτιά μου, τα μάτια μου και άρχισα να ακούω ανθρώπους του χώρου, που μπορεί να ήθελαν να κάνουμε μία ενδεχόμενη συνεργασία. Κατάλαβα, λοιπόν, ότι δεν πρέπει να είμαι κλεισμένη τόσο πολύ στο καβούκι μου κι ότι, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν επαγγελματίες στη δουλειά μας που θέλουν να με έχουν στην ομάδα τους, στην οικογένειά τους. Εμένα αυτό με έκανε πάρα πολύ δυνατή. Κι επειδή δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να πω το "ναι" στο MEGA, από τη στιγμή που το είπα, νιώθω πάρα πολύ καλά» σημείωσε η διάσημη παρουσιάστρια για το πώς οι επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί την έκαναν να αισθάνεται πιο σίγουρη για τον εαυτό της και να μην φοβάται.

Για τον λόγο που δυσκολεύτηκε να δεχτεί την πρόταση του MEGA, εξομολογήθηκε: «Δυσκολεύτηκα γιατί είμαι άνθρωπος που κάνω τα πάντα πάρα πολύ αργά. Τα σκέφτομαι πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ σταθερή σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου. Για να πάρω μια απόφαση τόσο σημαντική, πρέπει τα σημάδια που δείχνει ο Θεός να είναι τόσα ώστε να είμαι 100% σίγουρη για την απόφασή μου».

Η συμβολή του συζύγου της

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ο σύζυγός της την ενθαρρύνει πάντα να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά της: «Πίστευε πιο πολύ σε εμένα από ότι εγώ. Εγώ δειλιάζω. Εκείνος δεν είναι δειλός. Έβλεπε, ως ένας άνθρωπος δίπλα μου και μέσα στο σπίτι αλλά έξω από την δουλειά μου, πως ήρθε η στιγμή και με πιστεύουν κάποιοι άνθρωποι για να κάνω κάτι άλλο και όπου βγει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share