Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τον άφησε πριν την εκκλησία: Η θυελλώδης σχέση του Γιώργου Μαρίνου με τη Βίκυ Παγιατάκη

Οι δυο τους είχαν έρθει κάποτε πολύ κοντά

22 Σεπτεμβρίου 2022 21:45
Τον άφησε πριν την εκκλησία: Η θυελλώδης σχέση του Γιώργου Μαρίνου με τη Βίκυ Παγιατάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί θυμούνται τον Γιώργο Μαρίνο για τον έρωτά του με την Κατιάνα Μπαλανίκα, αλλά λιγότεροι έχουν υπόψη τους πως κάποτε είχε σχέση με την αστρολόγο, Βίκυ Παγιατάκη, με την οποία μάλιστα βρέθηκε κοντά στην εκκλησία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλκίνοο Μπουνιά, οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής δουλειάς και είχαν από την αρχή μια μοναδική σχέση. Αργότερα, παρά το γεγονός ότι το ειδύλλιό τους επρόκειτο να δημοσιοποιηθεί εν έτει 1987, η Παγιατάκη έκανε πίσω, με τον Μαρίνο σήμερα να έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Γιώργος Μαρίνος Βίκυ Παγιατάκη

Ο λόγος που... δεν έδεσε ο γάμος τους

Όταν, δε, τη ρώτησαν για το γάμο που δεν έγινε, απάντησε: «Εδώ και δυο μήνες, έχω καταπιαστεί με μεγάλη επιτυχία, με την κινέζικη αστρολογία, που είχα ξεκινήσει το 1984 στην Κεϋλάνη.

Ο γάμος είναι ένας ωραίος θεσμός, αλλά απαιτεί καθημερινότητα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαν να συμβαδίσουν γάμος και αστρολογία. Τι με κοιτάτε, δεν μιλάω κινέζικα;».

«Είμαι ομοφυλόφιλος...»: Δε «μάσησε» τα λόγια του ο Γιώργος Μαρίνος!

Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν ένας αρκετά πρωτοποριακός παρουσιαστής και μέσα στα χρόνια έχουν αποκαλυφθεί περιστατικά από τον καιρό, όπου ήταν «αστέρας» της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στο The 2night Show πριν καιρό και μίλησε για το πόσο τον στήριξε επαγγελματικά ο Γιώργος Μαρίνος αλλά και το περιστατικό που είχε τύχει στον δεύτερο και τον έκανε να αντιδράσει, με νέες αποκαλύψεις να γίνονται για την υγεία του.

Το άγνωστο περιστατικό του Γιώργου Μαρίνου

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Μαρίνο και να μιλήσω για όλη την ιστορία του… Ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που βγήκε δημόσια κι είπε ότι είμαι ομοφυλόφιλος κι αυτό έγινε γιατί ενώ το κοινό του ήταν εξαιρετικό κι είχε ένα ήθος απίστευτο… Είχε κάτι elegant, λαϊκό και ταυτόχρονα αρκετά ποιοτικό κι ευλογημένο από τον Θεό να κρατά μια ισορροπία. Σπάνια υπάρχουν τέτοιοi καλλιτέχνες που από τα κλάμα σε πάνε στο δάκρυ κι από το δάκρυ στην χαρά. Το έκανε μαγικά» ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Κάποιος τον χλεύαζε από κάτω γιατί έκανε τα δικά του, που ήταν πολύ προχωρημένα. Εκείνη την ώρα του βγαίνει το πειραιώτικο, αλλάζει όλο το στυλ πολύ αντρικά και λέει ο κύριος παρακαλώ είναι κερασμένος από εμένα, να βγει έξω. Αναγκάστηκε ο άνθρωπος για να μην έχει αυτές τις συμπεριφορές, να βγει δημόσια και να πει κύριοι εγώ είμαι ομοφυλόφιλος να το ξέρετε. Όποιος δεν θέλει, να μην ξαναμπεί στο μαγαζί. Το θεωρώ ηρωική πράξη για τότε» συμπλήρωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share