Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Λιούτας: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός του Νίκου Ευαγγελάτου που λατρεύει η Τατιάνα Στεφανίδου (photos)

Τα δύο ζευγάρια κάνουν αρκετή παρέα

22 Σεπτεμβρίου 2022 19:53
Παναγιώτης Λιούτας: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός του Νίκου Ευαγγελάτου που λατρεύει η Τατιάνα Στεφανίδου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη αδυναμία στην αδελφή του φαίνεται πως έχει ο Νίκος Ευαγγελάτος, καθώς είναι μικρότερη σε ηλικία και πάντα ένιωθε σαν προστάτης της.

Πλέον τα δύο αδέλφια έχουν δημιουργήσει τις δικές του οικογένειες και όπως φαίνεται η σχέσεις τους παραμένουν άριστες.

Η Νάντια Ευαγγελάτου προτιμά να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ως εκ τούτου την έχουμε δει μόνο μια φορά σε έξοδο με το Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ωστόσο, μπορεί να μην της αρέσουν τα «φλας», αλλά η δουλειά της φαίνεται πως σχετίζεται με τον κόσμο των media.

Παναγιώτης Λιούτας: Αυτός είναι ο άγνωστος γαμπρός του Νίκου Ευαγγελάτου που λατρεύει η Τατιάνα Στεφανίδου (photos)

Με ένα τσεκάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μπορεί να δει κανείς ότι η Νάντια Ευαγγελάτου εργάζεται στον όμιλο ΑΝΤ1, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει ποιες είναι οι αρμοδιότητές της.

Εδώ και χρόνια η αδελφή του Νίκου Ευαγγελάτου βιώνει την απόλυτη ευτυχία στα προσωπικά της στο πλευρό του Παναγιώτη Λιούτα.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που το αγαπημένο ζευγάρι δημοσιεύσει στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα κοινές του φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες τους:

Δεν κρατάει τίποτα η Τατιάνα Στεφανίδου: «Μετά την πρώτη εβδομάδα που ήμασταν μαζί ο Νίκος Ευαγγελάτος μου είπε...» (Video)

«Στην αρχή σε πάει κάπου μόνο το πράγμα από μόνο του και αφήνεσαι. Αυτός που ήταν από την αρχή πιο σίγουρος και απόλυτος για τη σχέση μας ήταν ο άντρας μου», είχε αποκαλύψει η Τατιάνα Στεφανίδου μιλώντας στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη πριν 7 χρόνια!

Η παρουσιάστρια του “T-Live” κάθισε στον καναπέ της τότε εκπομπής στα “Καλά Καθούμενα” και μίλησε για τη ζωή και τη σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τα παιδιά, τη ζωή τους, αλλά και την τηλεόραση...

Δείτε επίσης: Ήταν στην κορυφή και «γκρεμίστηκε» η ζωή τους σε μια στιγμή: Αυτοί είναι οι κουμπάροι της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Στεφανίδου Ευαγγελάτος φιλί

«Μετά την πρώτη, δεύτερη εβδομάδα που ήμασταν μαζί μου είπε ότι αυτήν την κοιλιά εγώ θέλω να την δω να φουσκώνει. Αυτό μου προκάλεσε ένα σοκ στη δεύτερη εβδομάδα της σχέσης. Εκείνος ήταν όμως σίγουρος από την πρώτη στιγμή. Εγώ, όχι, ότι δεν ήμουν σίγουρη για εκείνον, ήμουν όμως χαμένη. Είχα χωρίσει, είχα βγει από έναν γάμο και εκείνος το ίδιο, αλλά ένιωθα να είμαι σε μια παραζάλη. Ο Νίκος είναι, όμως, η κολόνα του σπιτιού από πλευράς λογικής και στόχων»

Για την καθημερινότητά της με τον Νίκο Ευαγγελάτο και το τι σκέφτεται να κάνει μετά την τηλεόραση, εξομολογήθηκε: «Δεν υπάρχει χρόνο να βγαίνουμε με τον Νίκο και αυτό μας λείπει πολύ” και συνέχισε: “Το μέλλον της δουλειάς μας το έχουμε ήδη σχεδιάσει. Και ελπίζουμε μετά την τηλεόραση να ασχοληθούμε αποκλειστικά με τα sites που έχουμε δημιουργήσει»

Δείτε όσα αποκάλυψε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share