Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φτυστή ο Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η μητέρα του ηθοποιού και πεθερά της Έλενας Τσαβαλιά

Πραγματικά ολόιδιοι!

22 Σεπτεμβρίου 2022 19:50
Φτυστή ο Μάρκος Σεφερλής: Αυτή είναι η μητέρα του ηθοποιού και πεθερά της Έλενας Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μια ιδιαίτερη αγάπη, όπως κάθε γιος, στη μητέρα του, πάνω στην οποία θα στήσει το βασικό χαρακτήρα της νέας παραγωγής, που ανακοίνωσε για τον ΑΝΤ1, με την κυρία Χαρίκλεια να είναι ολόιδια ο γιος της.

Ο Σεφερλής γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται. Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή, ενώ ο πατέρας του, λεγόταν Σωτήρης Σεφερλής. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή, την Φωτεινή.

Η... ολόιδια και αγαπημένη του κυρία Χαρίκλεια

Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα, από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996, για να ακολουθήσει η υπόλοιπη πορεία του.

Η κυρία Χαρίκλεια είναι ένα πραγματικά αγαπημένο πρόσωπο της ζωής του, με τον Σεφερλή πάντοτε να συγκινείται και να αναφέρεται με πολλή τρυφερότητα, όταν μιλά για εκείνη. Οι δυο τους, πάντως, είναι… σαν φωτοτυπία στο πρόσωπο στις λίγες φορές, που έχει εμφανιστεί δημόσια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share