Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τον Γιώργο Νταλάρα: Δε φαντάζεστε τι πίνει λίγο πριν ανέβει στην σκηνή!

Το αποκάλυψε ο ίδιος

22 Σεπτεμβρίου 2022 18:36
Σούσουρο με τον Γιώργο Νταλάρα: Δε φαντάζεστε τι πίνει λίγο πριν ανέβει στην σκηνή!
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πώς προετοιμάζει την φωνή του λίγο πριν ανέβει στην σκηνή. Με την ευκαιρία δείτε ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον κυνήγησε για 100 εκατομμύρια.

Είστε όμως επιμελής. Φροντίσατε να κρατηθεί η φωνή σας σε άρτια επίπεδα όλα αυτά τα χρόνια. Προσέχετε.

Έτσι φαίνεται, αλλά πίστεψε με, Αντώνη, ποτέ δεν πρόσεξα τη φωνή μου. Ποτέ και για κανένα λόγο. Τη μισή μου ζωή την πέρασα με βρογχίτιδα.

Γιώργος Νταλάρας
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)

Σας έχω δει ωστόσο λίγο προτού βγείτε στη σκηνή να πίνετε ένα τσάι ζεστό.

Ναι, τσάι ή χαμομήλι. Δεν θα βρεί­τε στη ζωή σας πιο βαρετό άνθρω­πο. Από τα 16-18 μου έκανα το ίδιο πράγμα. Πάντως ποτέ δεν πρόσε­ξα τη φωνή μου. Καταναλώθη­κα υπερβολικά, ειδικά τον πρώτο καιρό, αφού μέχρι τα 35 μου έδινα τρίωρες συναυλίες ώσπου έγδερ­να τον λαιμό μου και την επομέ­νη δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Αυτό που λένε άλλοι ότι γυμνάζο­μαι κ.λπ. δεν έχει σχέση με το τρα­γούδι. Από μικρός έτρεχα σαν βο­λίδα. Αργότερα σταμάτησα ύστερα από ένα ατύχημα με τη μηχανή. Συνέχισα να γυμνάζομαι όμως. Είμαι εγκρατής. Δεν μου αρέσει να κατα­ναλώνω δώδεκα μπιρόνια και να πηγαίνω με την κοιλιά μπροστά. Μου αρέσουν τα ρεμπέτικα και τα χασικλίδικα χωρίς να έχω σχέ­ση με μαύρα, άσπρα και βελόνες. Προσέξτε όμως, αυτό που εκφρά­ζει κάθε είδος τραγουδιού για μένα είναι στόχος και μελέτη. Αγαπώ την παράδοση. Έχω σεβασμό και λα­τρεία στα πρόσωπα που αγάπησα: από τον Μάρκο και τα παιδιά του που είμαστε φίλοι μέχρι τον Τσιτσάνη που επίσης γνώρισα και συνερ­γάστηκα. Είναι οι δάσκαλοι μου.





 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share