Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Κατερίνα Λιόλιου: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή στις κάμερες

Τι δήλωσε;

22 Σεπτεμβρίου 2022 16:47
Άκρως αποκαλυπτική η Κατερίνα Λιόλιου: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή στις κάμερες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από την Θεσσαλονίκη μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου στον Τάσο Ριζόπουλο και το μικρόφωνο της Music Events live by Cosmoradio. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η κούκλα τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή της εμφάνιση και πόσο αυτή βοηθάει στην καλλιτεχνική της διαδρομή καθώς και την… προσωπική της ζωή! Παράλληλα δείτε την σπόντα της Βίκυς Κάβουρα για την τραγουδίστρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λιόλιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι η εμφάνιση είναι ένα μέρος μιας μεγαλύτερης έννοιας που είναι η αισθητική, ας το πούμε, που έχει ένας άνθρωπος και η αύρα που κουβαλάει. Εγώ θέλω να έχω μια περιποιημένη και θετική αύρα και να χαίρεται ο κόσμος και με αυτό που ακούει και με αυτό που βλέπει».

Κατερίνα Λιόλιου

«Αυτή την περίοδο επικρατεί… άκρα του τάφου σιωπή» τόισε, με χαμόγελο, η Κατερίνα Λιόλιου για την προσωπική του ζωή.

Παράλληλα, βέβαια, η Κατερίνα Λιόλιου αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια τόσο δισκογραφικά όσο και σε εμφανίσεις.

Κατερίνα Λιόλιου: Γνωστός ράπερ επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση μαζί της

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε γνωστό ράπερ για τον οποίο είχε ακουστεί πριν δύο χρόνια ότι είχε μια σύντομη σχέση με την Κατερίνα Λιόλου που βλέπουμε φέτος βλέπουμε κάθε Σάββατο στο Just the 2 of Us που προβάλλεται από τον Alpha. Συνεπώς, η συζήτηση δε γινόταν να μην πάει και εκεί με τον γνωστό ράπερ, Μπο να επιβεβαιώνει τις φήμες: «είχαμε μια μικρή σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου, πριν δυο χρόνια, όμως».

Βέβαια, σε δεύτερη ερώτηση εάν την έχει δει στο talent show του Alpha η απάντηση ήταν αρνητική: «εγώ δεν το έχω δει το J2US».

Με τη σειρά της η Ματίνα Ζάρα με την οποία ο Μπο συνεργάστηκε σε νέο τραγούδι, μίλησε για το χωρισμό της με το Λάμπρο Χούτο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο και ότι απλά, δε διατηρούν πλέον σχέσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share