Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Οι άγνωστες πτυχές της σχέσης Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου - Έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο μέσα στο παιχνίδι (video)

Αποκάλυψαν μάλιστα και την επίσημη ημερομηνία επετείου τους

22 Σεπτεμβρίου 2022 15:09
Survivor 5: Οι άγνωστες πτυχές της σχέσης Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου - Έτσι ξεκίνησε το ειδύλλιο μέσα στο παιχνίδι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένοι στο «Πρωινό μας» βρέθηκαν Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, όπου μίλησαν για όλους και για όλα! Το ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε μέσα στο Survivor αναφέρθηκε στη σχέση του αλλά και στη συγκατοίκηση του στην Αθήνα.

«Η σχέση μας ξεκίνησε στην ένωση του Survivor, έχουμε ημερομηνία επετείου στις 15 Απριλίου. Πέρα από τους τσακωμούς και το ότι έφυγα νωρίτερα δεν μας πτόησε» αποκάλυψε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω και θυμάμαι χαρακτηριστικά που είπα στην αδερφή μου ότι θα πάω για έναν μήνα γιατί δεν θα αντέξω. Ήταν τρομερά δύσκολο, αδιανόητο να αντέξω και έμεινα έξι μήνες» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας για τη συμμετοχή του στο Survivor.

Δείτε επίσης: Διέρρευσε βίvτεο σκληρού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια παίκτρια του φετινού Survivor – Σε άθλια κατάσταση η ίδια

«Εγώ ερωτεύομαι σε βάθος χρόνου. Ερωτεύομαι τον χαρακτήρα του, κάποια μικρά πράγματα που θα κάνει. Θέλω χρόνο… Ερωτεύομαι τον άνθρωπο που γνωρίζω σιγά σιγά, όχι κατευθείαν» εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο. Από την άλλη, ο φαρμακοποιός περιέγραψε πώς ερωτεύτηκε τη συμπαίκτριά του μέσα στο Survivor.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share