Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Εφιάλτης» στην κουζίνα για τη Σία Κοσιώνη - Η αποτυχημένη προσπάθεια και το αυτο-τρολάρισμά της (photo)

Με τελείως διαφορετική, από το συνηθισμένο, εμφάνιση

22 Σεπτεμβρίου 2022 14:56
«Εφιάλτης» στην κουζίνα για τη Σία Κοσιώνη -  Η αποτυχημένη προσπάθεια και το αυτο-τρολάρισμά της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάμε να θυμηθούμε μία από τις πιο χαλαρές και όμορφες στιγμές της Σίας Κοσιώνη, παρότι η πρώτη της φορά στη «μάχη» αυτή ήταν σκέτη… αποτυχία!

Εκτός από παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΙ, είναι σύζυγος και μαμά πάνω απ' όλα, γι' αυτό και είχε επιλέξει πριν καιρό να προχωρήσει σε μια μαγειρική δημιουργία στο σπίτι. Συχνά μοιράζεται με τους φίλους της στιγμές με τον γιο της, Δήμο, από τις βόλτες τους και τα παιχνίδια τους στο σπίτι.

Εκείνη τη μέρα έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, αφού την είδαμε αγουροξυπνημένη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην κουζίνα της να φτιάχνει μπισκότα, που μάλλον δεν τα πέτυχε όπως ήθελε.

«Είπα και εγώ πρωί πρωί να φτιάξω χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Λάθος μεγάλο! Αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να δείξω στον μικρό ότι η προσπάθεια μετράει. Τι τα θες γλυκιά μου; Κάνε αυτά που ξέρεις! Έβαλα φίλτρο γιατί η φωτό είναι όντως ιστορική. Δεν νομίζω να ξαναβγεί παρόμοια στο άμεσο μέλλον. Ότι επέζησε πάντως νοστιμότατο», ήταν το σχόλιο της δημοσιογράφου τότε στη σχετική της ανάρτηση.

«Έτρεμα σαν το ψάρι, με έκοβε φέτες...» - Η σπάνια αποκάλυψη του Κώστα Μπακογιάννη για το γάμο με τη Σία Κοσιώνη

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη είναι σήμερα ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια, με τη γνωριμία τους ωστόσο να μην είναι και... η ιδανικότερη όλων.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα, σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στη σχέση της με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη αλλά και στην ιδιαίτερη πρώτη τους γνωριμία.

Η γνωριμία τους... δεν ήταν και η καλύτερη

Ο Κώστας Μπακογιάννης, που παράλληλα ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές, εμφανίστηκε σε βίντεο εκπομπής και παραδέχτηκε ότι: «Η πρώτη γνωριμία μας ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του λέγοντας πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική και σκληρή μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share