Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Χρουσαλά διάλεξε τον Πατίτσα κι εκείνος την ξεπέρασε εύκολα: Με αυτή την πανέμορφη και πάμπλουτη Ελληνίδα παντρεύτηκε ο Βασίλης Τρίκαρδος (photo)

Έφτιαξαν και μαζί επιχείρηση που «τα σπάει»

22 Σεπτεμβρίου 2022 14:29
Η Χρουσαλά διάλεξε τον Πατίτσα κι εκείνος την ξεπέρασε εύκολα: Με αυτή την πανέμορφη και πάμπλουτη Ελληνίδα παντρεύτηκε ο Βασίλης Τρίκαρδος (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά ζει την πλήρη ευτυχία στο πλευρό του Λέοντα Πατίτσα, δημιουργώντας έτσι ένα υπέρλαμπρο ζευγάρι, ωστόσο το πρώην μοντέλο είχε και προηγουμένως τις περιπέτειές του, προτού φυσικά γνωρίσει τον έρωτα της ζωής του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και από τότε η Μαριέττα έχει ταυτιστεί με τον βαθύπλουτο εφοπλιστή, απαντώντας το αν υπάρχει η πιθανότητα για ένα τέταρτο παιδί. Νωρίτερα, όμως, η άλλοτε παρουσιάστρια είχε ζήσει έναν θυελλώδη έρωτα με άλλον επιχειρηματία πριν νοικοκυρευτεί.

Ο λόγος γίνεται για τον Βασίλη Τρίκαρδο. Η γνωριμία τους έγινε την περίοδο που η Μαριέττα Χρουσαλά βρισκόταν στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή «Πολύ την Κυριακή» το 2005.

Η χαρισάμενη ζωή του επιχειρηματία μετά τον χωρισμό

Οι δυο τους έμειναν μαζί για 1.5 χρόνο και έπειτα τράβηξαν χωριστούς δρόμους, με τον Βασίλη Τρίκαρδο να παντρεύεται τον ίδιο χρόνο μια κόρη πασίγνωστου επιχειρηματία. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Μαριάντζελα Παράβαλου, κόρη του άλλοτε γνωστού επιχειρηματία του «Κωτσόβολου».

Βασίλης Τρίκαρδος και Μαριάντζελα Παράβαλου

Οι δυο τους, μάλιστα, γνωρίζονταν από παιδιά, αλλά μόλις μετά τον χωρισμό από την Χρουσαλά άρχισαν να βγαίνουν μαζί. Μετά από δύο χρόνια σχέσης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, στην Αγία Τριάδα της Εκάλης, και να δώσουν όρκους πίστης.

Οι δυο τους, μάλιστα, έχουν δημιουργήσει μια κοινή επιχείρηση, ιδρύοντας το 2011 την Angelo di Spiritο Rosa, μιας πρωτότυπης εταιρείας κοσμημάτων με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, που τριπλασίασε τα κέρδη της μέσα σε τρία χρόνια, κερδίζοντας συνάμα την εμπιστοσύνη κορυφαίων καταστημάτων ανά τον κόσμο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share