Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ποια Κάτια Ζυγούλη; Αυτή η πασίγνωστη Ελληνίδα ήταν η πρώτη γυναίκα στη ζωή του Σάκη Ρουβά

Τον βοήθησε... να απογειωθεί

22 Σεπτεμβρίου 2022 13:47
Ποια Κάτια Ζυγούλη; Αυτή η πασίγνωστη Ελληνίδα ήταν η πρώτη γυναίκα στη ζωή του Σάκη Ρουβά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς είναι σήμερα σε έναν ευτυχισμένο γάμο με την Κάτια Ζυγούλη, έχοντας καταγράψει και μια σπουδαία καριέρα, η οποία εμπεριείχε και πολλές αρχικές συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Ο ίδιος, υποδεχόμενος εσχάτως ένα νέο μέλος στην οικογένειά του, ξεκίνησε να τραγουδάει σε τοπικά κλαμπ, συλλόγους και ξενοδοχεία μέχρι που τον ανακάλυψε τυχαία ο Ηλίας Ψινάκης στο κλαμπ «Εκάτη» στην Κέρκυρα και του πρότεινε να τον ακολουθήσει.

Η αρχή της καριέρας του και η γυναίκα που τον απογείωσε

Μετά την εγκατάστασή του στην Πάτρα, συνάντησε τυχαία τον Δάκη, ο οποίος θέλησε να τον βοηθήσει επαγγελματικά. Έτσι, με παρότρυνσή του, ο Ρουβάς μετακόμισε στην Αθήνα και έκανε την πρώτη του εμφάνιση. Εκεί, τον είδε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος και τον προήγαγε με τη βοήθεια του Γιώργου Παυριανού, οδηγώντας τελικά στη σύναψη συμβολαίου με την PolyGram Records.

Το 1991, έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το τραγούδι «Πάρ' τα», σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους του Γιώργου Παυριανού, το οποίο και βραβεύτηκε ως το καλύτερο του Φεστιβάλ. Το 1992, κυκλοφόρησε δύο τραγούδια καθώς και το δεύτερο άλμπουμ του με τίτλο «Μην αντιστέκεσαι» σε μουσική Νίκου Τερζή.

Οι πρώτες του αυτές κυκλοφορίες σημείωσαν σημαντική εμπορική επιτυχία, εδραιώνοντας τον Ρουβά στην ελληνική ποπ μουσική σκηνή. Το 1996 συνεργάστηκε με τον Νίκο Καρβέλα και τη Ναταλία Γερμανού για την έκδοση του δίσκου «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share