Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Να με περιμένει...": Σπαράζουν τα λόγια της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

"Mε γέλασε γιατί έφυγε μόνη της..."

22 Σεπτεμβρίου 2022 12:52
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη στο Α΄ Νεκροταφείο με συναδέλφους της σπουδαίας ηθοποιού να την αποχαιρετούν μετά τον θάνατό της την περασμένη Κυριακή.

Από τους πιο συγκινητικούς αποχαιρετισμούς αυτός της Ζωζώς Σαπουντζάκη η οποία μίλησε και για την τελευταία συνάντησή της με την Μάρθα Καραγιάννη αλλά έστειλε και το τελευταίο μήνυμα της στη φίλη της.

«Κάναμε όνειρα μάζι, με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη της» είπε συγκινημένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη.

Ειδικά, δε, για την τελευταία τους συνάντηση είπε ότι «δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά στο κρεβάτι που ήταν. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι».

Όταν, τέλος, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ρωτήθηκε για το ποιος θα ήθελε να είναι ο τελευταίος αποχαιρετισμός της στην Μάρθα Καραγιάννη είπε «αγαπιόμαστε με τη Μάρθα. Να με περιμένει».

Βυθισμένη στην θλίψη: Υποβασταζόμενη στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη η Ντόρα Δούμα!

Ήρθε η μέρα που όλος ο κόσμος, φίλοι συγγενείς και συνεργάτες της, θα πουν το μεγάλο αντίο, σε μία πραγματική σταρ!

Την Πέμπτη λοιπόν 22/9 το πρωί γράφεται ο επίλογος για την σπουδαία Μάρθα Καραγιάννη, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 18/9 σε ηλικία 82 ετών, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών! Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share