Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ένα σπίτι που... θυμίζει Ανδρέα: Το αρχοντικό της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου που συνδυάζει το κλασικό με το σύγχρονο

Το... φτωχικό της εντυπωσιάζει

22 Σεπτεμβρίου 2022 10:21
Ένα σπίτι που... θυμίζει Ανδρέα: Το αρχοντικό της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου που συνδυάζει το κλασικό με το σύγχρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου ποτέ δεν έχει ξεχάσει τον αγαπημένο της Ανδρέα, με την ίδια να έχει αποσυρθεί ουσιαστικά από τα φώτα εδώ και χρόνια και να εμφανίζεται σε σπάνιες περιπτώσεις στην τηλεόραση, καθώς δεν περνά και τις πιο εύκολες στιγμές της.

Η Δήμητρα Λιάνη, που μέχρι και σήμερα πάντως παραμένει εντυπωσιακή, έχει ως ησυχαστήριό της το σπίτι της, όπου διαμένει και αρκετές φορές έχει μοιραστεί φωτογραφίες με σημεία του, διαθέτοντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό του κλασικού με το μοντέρνο.

Το σαλόνι έχει ξύλινα πατώματα και υπέροχα έπιπλα αντίκες. Μία φανταστική τραπεζαρία άλλης εποχής και ένα ασορτί μπουφέ. Ωστόσο στον ίδιο χώρο υπάρχει και ένας μοντέρνος καναπές καθώς και πανέμορφες γλάστρες με φυτά που προσδίδουν μία μοντέρνα πινελιά στον χώρο.

Τρυφερά ενσταντανέ για τη Δήμητρα Λιάνη: Παιχνίδια στη θάλασσα με το σύντροφό της (photos)

Ήταν το καλοκαίρι του 2006 όταν η Δήμητρα Λιάνη και ο Νίκος Κεραμίδας, οι οποίοι αποτελούσαν ζευγάρι, απολάμβαναν τις διακοπές τους στη Μύκονο.

Η Δήμητρα Παπανδρέου και ο Νίκος Κεραμίδας επέλεγαν παραλίες στο «νησί των ανέμων» χωρίς πολύ κόσμο για να κάνουν το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία τους.

Ο φακός του «Ciao» τους είχε εντοπίσει και το ρεπορτάζ του περιοδικού συνοδευόταν από πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το δημοσίευμα ανέφερε: «Τη Μύκονο τη γνωρίζουν και οι δύο σαν τις παλάμες των χεριών τους»

Λιάνη Κεραμιδάς θάλασσα

Εκείνος γιατί έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές στη νησί από τον φίλο και στενό συνεργάτη του Γιάννη Ζουγανέλη και εκείνη γιατί την επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία εδώ και πολλά χρόνια.

Ήξεραν, λοιπόν, πού θα μπορέσουν να βρουν την ηρεμία τους σε ένα τόσο πολυσύχναστο νησί, ειδικά τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Έκαναν λοιπόν κράτηση σε ένα όμορφο ξενοδοχείο στον Άγιο Στέφανο που είναι αρκετά έξω από την πολυκοσμία της Χώρας της Μυκόνου και τα πρωινά απολάμβαναν τις βουτιές τους και την ηλιοθεραπεία τους στον Καλαφάτη. Μία από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού, που όμως δεν είναι το ίδιο ξακουστή με εκείνες της Ψαρρούς ή του Καλού Λιβαδιού.

Την προτίμησαν γιατί δεν έχει τον κόσμο που μαζεύουν οι υπόλοιπες πλαζ της Μυκόνου.

Δήμητρα Λιάνη Νίκος Κεραμιδάς

Στην παρέα τους σχεδόν καθημερινά ήταν και ο ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης με την οικογένειά του. Είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά γνώρισε το ζευγάρι και το έφερε κοντά.

Όλοι μαζί έδειχναν να περνούν υπέροχα, ιδιαίτερα η Δήμητρα Παπανδρέου που έδειχνε να είναι ιδιαίτερα χαλαρή και ήρεμη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share