Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τον είχαν... τακτοποιήσει επαγγελματικά οι γονείς της αλλά ο επεισοδιακός γάμος ναυάγησε: Αυτός είναι ο άγνωστος πρώηνσύζυγος της Έλντας Πανοπούλου (photos)

Ο λόγος που οδηγήθηκαν στον χωρισμό

22 Σεπτεμβρίου 2022 08:42
Τον είχαν... τακτοποιήσει επαγγελματικά οι γονείς της αλλά ο επεισοδιακός γάμος ναυάγησε: Αυτός είναι ο άγνωστος πρώηνσύζυγος της Έλντας Πανοπούλου (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλντα Πανοπούλου αποτελεί πάντοτε ένα αγαπημένο πρόσωπο από τον καλλιτεχνικό χώρο, με την προσωπική της ζωή κάποτε να προκαλεί συζήτηση, έχοντας ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ήταν το 1993, όταν η Έλντα Πανοπούλου, που τις τελευταίες μέρες θρηνεί μια μεγάλη απώλεια, ντύθηκε νύφη στο πλευρό του τότε συζύγου της, Τζέρυ Λεβά.

Κουμπάρα στον γάμο ήταν η σπουδαία και πολύ αγαπητή προς το κοινό Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο μυστήριο, που έμεινε αξέχαστη.

Έλντας Πανοπούλου τελετή γαμήλια

Ο... επεισοδιακός γάμος

Ο γάμος ήταν επεισοδιακός. Λίγο η βροχή και η ομπρέλα που έπρεπε να βρεθεί για να φτάσει η νύφη από το αυτοκίνητο στην εκκλησία, λίγο η αναστάτωση που προκλήθηκε όταν έγινε αντιληπτό στην εκκλησία ότι δεν είχαν φτάσει τα στέφανα και οι λαμπάδες. Σύμφωνα με τα έντυπα, που ασχολήθηκαν με τον γάμο, η κουμπάρα Ρένα Βλαχοπούλου ξέχασε να περάσει να τα πάρει από το κατάστημα στο οποίο τα είχε παραγγείλει. Στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ της Κικής Σεγδίτσα η Ρένα δήλωσε ότι είχε γίνει λάθος στη συνεννόηση με το κατάστημα. Ποιος ξέρει τι ακριβώς συνέβη;

Έλντας Πανοπούλου κουμπάρα

Ο γάμος φυσικά δεν ακυρώθηκε... Η Έλντα παντρεύτηκε με τα στέφανα του ναού (η Αγία Φωτεινή στη Νέα Σμύρνη) και ήταν χαρούμενη, γιατί της είπαν ότι τα στέφανα του ναού φέρνουν γούρι. Ωστόσο, ο γάμος της με τον Ιταλό Τζέρυ Λέβα (ο οποίος διαβάσαμε ότι ήταν εκπαιδευτικός στο ιδιωτικό σχολείο «Μέλισσα» που είχαν οι γονείς της Έλντας) δεν στέριωσε, αφού κάποια χρόνια αργότερα χώρισαν (σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έλντα αναρωτιόταν μήπως τελικά έφταιγε η αφηρημάδα της κουμπάρας της.

Έλντα Πανοπούλου γάμος

Παρόντες και παρούσες στο γλέντι οι συνάδελφοι της Έλντας τόσο από το θέατρο Ακροπόλ (στο οποίο εμφανιζόταν εκείνη τη σεζόν, μαζί με την κουμπάρα της, στην επιθεώρηση Για την Ελλάδα ρε γαμώτο) αλλά και από τα σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε (Το Ρετιρέ στο οποίο είχε ξεχωρίσει τις δύο προηγούμενες σεζόν, 1990-91 και 1991-92, και Συγκάτοικοι στην τρέλα, στο οποίο πρωταγωνιστούσε εκείνη τη σεζόν).
Κουμπάρα του ζεύγους ήταν επίσης η σχεδιάστρια μόδας Βίκυ Τρίμη. Μετά την τελετή οι καλεσμένες/-οι μεταφέρθηκαν στο κέντρο Frangelico στο Καλαμάκι, όπου, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η Ρένα Βλαχοπούλου έδωσε το δικό της σόου διασκεδάζοντας φίλους/ες και συγγενείς του ζεύγους (όπως είχε διασκεδάσει και τον παπά στην εκκλησία σύμφωνα με ένα από τα δημοσιεύματα).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share