Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοφία Χατζηπαντελή: Ξανθιά και χωρίς ενωμένα φρύδια - Το αποκαλυπτικό βίντεο με την πολυσυζητημένη κριτή του GNTM 5

Στο πρόσφατο παρελθόν φαίνεται πως δεν είχε την ίδια αντισυμβατική εμφάνιση

21 Σεπτεμβρίου 2022 22:03
Σοφία Χατζηπαντελή: Ξανθιά και χωρίς ενωμένα φρύδια - Το αποκαλυπτικό βίντεο με την πολυσυζητημένη κριτή του GNTM 5
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Χατζηπαντελή, είναι μόνο 25 χρόνων και ήδη έχει χαράξει το δικό της δρόμο στον δύσκολο χώρο της μόδας ενώ ήδη έχει δώσει τη μάχη της για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Τα πυκνά φρύδια του μοντέλου τα οποία είναι ενωμένα αποτελούν το σήμα κατατεθέν της και μέσω αυτών θέλει να σπάσει τα στερεότυπα και τα πρότυπα ομορφιάς. Μόλις έγινε γνωστό πως η Σοφία Χατζηπαντελή θα συμμετείχε στο GNTM 5, όλοι ήθελαν να μάθουν περισσότερα για το εντυπωσιακό μελαχρινό μοντέλο με τα πυκνά ενωμένα φρύδια.

Το GNTM βγήκε στον «αέρα» και μπορεί να έχουν προβληθεί μόλις δυο επεισόδια, το μοντέλο όμως έκανε ήδη αισθητή την παρουσία της αφού δεν διστάζει να πει την άποψή της και να κοντραριστεί με τους υπόλοιπους κριτές του διαγωνισμού μόδας.

Όμως η Σοφία Χατζηπαντελή, δεν είχε πάντα μελαχρινά μαλλιά και πυκνά ενωμένα φρύδια. Το -όχι και τόσο μακρινό – 2017 η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν ξανθιά και τα φρύδια της αν και μελαχρινά και έντονα δεν ήταν ενωμένα, όπως φαίνεται και σε ένα βίντεο που είναι δημοσιευμένο στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube.

GNTM trailer 26/09: «Με νευριάζεις...» - Αποχώρησε η Σοφία Χατζηπαντελή!

Κανονικός... χαμός γίνεται στο GNTM 5 από την πρώτη μέρα των οντισιόν, αλλά φαίνεται πως στα επόμενα επεισόδια έχουμε να δούμε ακόμη περισσότερα.

Οι παίκτριες είναι αρκετά δυνατές, ενώ για ακόμη μια φορά δεν λείπουν οι εντάσεις και τα απρόσμενα. Μάλιστα, μεγάλη έκπληξη έχει αποτελέσει για φέτος η νέα κριτής, Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έχει αγαπηθεί από τους χρήστες του Twitter, βέβαια και στα 2 επεισόδια είναι η πρωταγωνίστρια στους καβγάδες που έχουν σημειωθεί.

Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε την επόμενη Δευτέρα (26/9), γίνονται ξανά μαλλιά κουβάρια μεταξύ τους, με την Σοφία μάλιστα κάποια στιγμή να σηκώνεται από την θέση της, να φεύγει και να φωνάζει στον συνομιλητή της πως την νευριάζει. Φυσικά, θα ακούσουμε και συγκινητικές ιστορίες διάφορων παικτών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share