Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το «φυσάει» η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος: «Βγάζουμε αρκετά χρήματα...»

Τι αποκάλυψε για τις δουλειές τους;

21 Σεπτεμβρίου 2022 14:46
Το «φυσάει» η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος: «Βγάζουμε αρκετά χρήματα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο «Πρωινό» είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό η Αθηνά Οικονομάκου λίγους μήνες αφότου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία απέχει από την τηλεόραση αυτή τη σεζόν, μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τις επιχειρήσεις της και το πόσο κερδοφόρες είναι, ανεξάρτητα από τη δυναμική που έχει η ίδια στα social media.

Δείτε επίσης: Σε σοκ η Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστος ο Φίλιππος Μιχόπουλος χωρίς μούσια (photo)

«Είναι δύσκολο πολύ. Θέλει να είσαι από πάνω στις επιχειρήσεις, να ασχολείσαι πολύ. Τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ ενέργεια, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις» ανέφερε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε αν βγάζει περισσότερα χρήματα από τις επιχειρήσεις της ή από το επάγγελμα της ηθοποιού, με την Αθηνά να απαντά: «Εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα.

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος

Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν ή χαμηλές τιμές. Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει όχι ένα βασικό μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων.

Πάει πολύ καλά αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα δεν τα πάω καλά. Έχουμε κοινό λογαριασμό με την Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η επιχείρηση. Αλλά δεν θα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers

Έχουμε επενδύσει πραγματικά σε αυτή τη δουλειά με την Μαίρη, τρώμε εργατοώρες πολλές ώστε η ποιότητα να είναι αντίστοιχη της τιμής».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share