Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 11 ολόκληρα χρόνια: Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Ηλέκτρα Νικολούζου

Παραμένει άκρως γοητευτική

21 Σεπτεμβρίου 2022 14:06
Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 11 ολόκληρα χρόνια: Δείτε πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Ηλέκτρα Νικολούζου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ηλέκτρα Νικολούζου ήταν μια από τις ηθοποιούς, που λατρεύτηκαν στη δεκαετία του 2000, με το υποκριτικό ταλέντο της και την αριστοκρατική της ομορφιά να ξεχωρίζουν, αποτελώντας φυσικά πρωταγωνίστρια στο θέατρο και την τηλεόραση.

Η ίδια είχε εμφανιστεί σε αρκετές σειρές εκείνη την εποχή, όπως το «Δυο μέρες μόνο», την «Κλεμμένη Ζωή» και τις «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα», με τελευταία της παρουσία στην τηλεόραση το Steps του ΑΝΤ1 το 2011, για να εξαφανιστεί έκτοτε.

Τώρα, όμως, η Νικολούζου επιστρέφει στην τηλεόραση για τη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega, στην οποία θα ενσαρκώσει το ρόλο της μητέρας του πρωταγωνιστή. Η ίδια παραμένει και σήμερα πανέμορφη, παίζοντας κατά κύριο λόγο σε παραστάσεις του Μιχαήλ Μαρμαρινού, αλλά και πραγματοποιώντας την επάνοδο στη μικρή οθόνη, με ένα μεγάλο πρωταγωνιστή επίσης να έχει απομακρυνθεί από παντού.

Ηλέκτρα Νικολούζου πώς είναι σήμερα

Η ζωή και η πορεία της

Η ηθοποιός Ηλέκτρα Νικολούζου γεννήθηκε στο Τορόντο και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 1997 και από το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν το 2000

Συνεργάστηκε στο θέατρο με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό στις παραστάσεις «Εθνικός Ύμνος», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Η τρίτη μνήμη». Επίσης συνεργάστηκε με τον Eric Pold στο «Δημόσιοι Χώροι» και με τον Γιάννη Χουβαρδά στη «Βερενίκη».

Το 2004, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, όταν εμφανίστηκε στην δραματική ταινία του Πάνου Κούτρα «Αληθινή Ζωή». Το 2005, συμμετείχε σε άλλες δύο ταινίες· το «Γαλάζιο Φόρεμα» του Γιάννη Διαμαντόπουλου, και στην «Χορωδία του Χαρίτωνα» του Γρηγόρη Καραντινάκη.

Η Ηλέκτρα, έπαιξε και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων στην κοινωνική σειρά του Γρηγόρη Καραντινάκη «Γη και Ουρανός» (2005) και στην σειρά του ΑΝΤ1 «Steps» (2011).

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share