Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Έχω χάσει δυο παιδιά»: Η σπαρακτική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τις αποβολές

Τι είχε αποκαλύψει για την προσπάθειά της να γίνει μητέρα;

21 Σεπτεμβρίου 2022 13:32
«Έχω χάσει δυο παιδιά»: Η σπαρακτική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη για τις αποβολές
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άκρως αποκαλυπτική όσον αφορά τα δυο παιδιά που έχασε με αποβολές ήταν η Ελένη Μενεγάκη στο πλαίσιο της συνέντευξης που έπαιρνε στη Ζέτα Δούκα κατά την διάρκεια της εκπομπής της πριν χρόνια. Με την ευκαιρία δείτε πώς είναι σήμερα ο πρώτος της σύζυγος.

«Έχω χάσει δύο παιδιά. Είχα δύο αποβολές. Μια πριν το πρώτο μου παιδί και άλλη μια αφού είχα ήδη τα δύο. Και ήμουνα πάρα πολύ θλιμμένη γι' αυτό. Γι'αυτό δεν το έβαλα κάτω και έκανα και τρίτο παιδί».

Αυτό δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη όταν, κατά την διάρκεια της συζήτησής της με την Ζέτα Δούκα, έπεσε στο τραπέζι το θέμα της μητρότητας.

Προσθέτοντας πως «Θα μπορούσα ίσως, να έχω κάνει και άλλα παιδιά. Θέλω να πω ότι το ήθελα πάρα πολύ, δεν με κράταγε τίποτα, ούτε η δουλειά, ούτε τίποτα. Είναι θέμα, όμως, πως βλέπει η κάθε γυναίκα τα πράγματα».

Ζέτα δούκα μενεγάκη

Τόσα πληρώνουν Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος: Ανέβηκαν οι τιμές στο ιδιωτικό σχολείο της μικρής Μαρινούλας

7 χρονών πλέον η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου και η επιλογή της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου όσον αφορά την μόρφωσή της δεν αλλάζει: St. Catherine's British School. Το Youweekly.gr έψαξε και βρήκε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο σχολείο, όπως και το πόσο κοστίζει να φοιτήσεις εκεί.

Σημειώνουμε πως πριν από λίγα χρόνια, όταν η Μαρίνα πρωτοπήγε εκεί, οι τιμές ήταν εντελώς διαφορετικές. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share