Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποστεωμένη και καταβεβλημένη η Μάρθα Καραγιάννη: Σοκάρει η τελευταία της φωτογραφία!

«Έσβησε» στα 82 της

21 Σεπτεμβρίου 2022 12:33
Αποστεωμένη και καταβεβλημένη η Μάρθα Καραγιάννη: Σοκάρει η τελευταία της φωτογραφία!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών και ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο.

Συγγενείς, φίλοι και ο κόσμος που τη λάτρεψε μέσα από την κινηματογραφική και θεατρική της πορεία θα έχει την ευκαιρία να την αποχαιρετήσει για τελευταία φορά αυτή την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να κατατεθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μία από τις τελευταίες φωτογραφίες που είχε βγάλει, στην οποία φαίνεται ιδιαίτερα καταβεβλημένη.

Η ίδια είχε αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα, ενώ μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις ήταν στην ταινία «Από Έρωτα» το 2015.

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη

«Η Μάρθα Καραγιάννη ουδέποτε νοιάστηκε σοβαρά να γίνει είδωλο της οθόνης. Ήταν η ωραία που δεν πλασαρίστηκε ποτέ ως τέτοια. Επέβαλε την παρουσία της με το ταπεραμέντο της και την εκρηκτική της ζωντάνια, αλλά και με την αθωότητα μιας αυθάδικης ομορφιάς, που ήταν οικεία και προσιτή» αναφέρει το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (ΕΚΚ) αποχαιρετώντας την Μάρθα Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο!

«Η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε μια από τις μεγάλες κυρίες του ελληνικού κινηματογράφου στα χρόνια της εμπορικής ακμής του, όταν σπουδαίοι ηθοποιοί, κατά τεκμήριο σημαντικοί κωμικοί του θεάτρου, μετέφεραν στην οθόνη αναγνωρίσιμους στο ευρύ κοινό χαρακτήρες.

Η Μάρθα Καραγιάννη, έχοντας ήδη ξεκινήσει την καλλιτεχνική της πορεία στο χορό, εξέπεμψε τη μεγαλύτερη λάμψη της σε κωμωδίες και δημοφιλή μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη στα οποία παρήλαυνε η αφρόκρεμα των πρωταγωνιστών της Φίνος Φιλμ. Ενσάρκωνε συνήθως το κορίτσι της φτωχογειτονιάς σε κινηματογραφικά κάδρα της νεοελληνικής ηθογραφίας, στα οποία έφερναν μια νέα πνοή το χρώμα, τα μουσικοχορευτικά νούμερα και η αισιόδοξη διάθεση.

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου αποχαιρετά την Μάρθα Καραγιάννη

Η Μάρθα Καραγιάννη ουδέποτε νοιάστηκε σοβαρά να γίνει είδωλο της οθόνης. Ήταν η ωραία που δεν πλασαρίστηκε ποτέ ως τέτοια. Επέβαλε την παρουσία της με το ταπεραμέντο της και την εκρηκτική της ζωντάνια, αλλά και με την αθωότητα μιας αυθάδικης ομορφιάς, που ήταν οικεία και προσιτή.

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους οικείους της», αναφέρει το ΕΚΚ στο συλλυπητήριο μήνυμά του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share