Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το όνειρο του Λέοντα Πατίτσα: «Επιθυμώ να δημιουργήσω μια...» - Στο πλευρό του η Μαριέττα Χρουσαλά

Τι είχε εξομολογηθεί;

21 Σεπτεμβρίου 2022 12:06
Το όνειρο του Λέοντα Πατίτσα: «Επιθυμώ να δημιουργήσω μια...» - Στο πλευρό του η Μαριέττα Χρουσαλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετά χρόνια ο Λέων Πατίτσας είχε δώσει συνέντευξηστο περιοδικό «ΝΕΟ» που κυκλοφορεί στην Αμερικήκαι διαβάζεται από όλη την ομογένεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, στη φωτογράφηση για το περιοδικό συμμετείχε όλη η οικογένεια, αλλά τη συνέντευξη την έδωσαν ο Λέων και ο αδελφός του, Φιλήμων. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε η Μαριέττα Χρουσαλά για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Στη συνέντευξη ο Λεό μίλησε τόσο για την οικογενειακή επιχείρηση όσο και για την αγαπημένη του σύζυγο Μαριέττα. Βέβαια τότε δεν έγινε καμμία αναφορά στο πάρτυ στο Αβέρωφ που είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης το καλοκαίρι.

Ο Λεό Πατίτσας περιγράφει στο περιοδικό πως γνώρισε τη Μαριέττα Χρουσαλά: » Πρωτοσυνάντησα τη Μαριέττα στο Ζάππειο και όταν την ξαναείδα δυο μηνές μετά σε πάρτυ κάποιου φίλου, κυριολεκτικά την ερωτεύτηκα. Ερωτεύτηκα όχι μόνο την ομορφιά της, αλλά και τον χαρακτήρα της, το μυαλό της και την προσωπικότητά της. Διαθέτει λογική και αίσθηση του χιούμορ. Είναι σοβαρή, γλυκιά και πολύ καλός άνθρωπος. Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια και παιδιά. Επιθυμώ να δημιουργήσω μια αυτοκρατορία που θα περάσει αργότερα στην επόμενη γενιά».

Χρουσαλά Λέων Πατίτσας

Που προτιμούν να πηγαίνουν διακοπές; »Η Λευκάδα, τόπος καταγωγής του πατέρα μου παραμένει πάντα ψηλά στην προτίμησή μας. Με τη Μαριέττα επισκεπτόμαστε συχνά το Πόρτο Κατσίκι, αλλά και τη Βασιλική. Κάνουμε σέρφινγκ, παίζουμε στις νεροτσουλήθρες και απολαμβάνουμε θαλάσσια σπορ. Άλλες φορές επισκεπτόμαστε τις Οινούσσες, το νησί που γεννήθηκε ο παππούς μου ο Λεό, ο καπετάνιος που άνοιξε τις πύλες της ναυτιλίας και στην υπόλοιπη οικογένεια», απαντά.

Η κρίση που επικρατεί στην Ελλάδα δεν τον αφήνει αδιάφορο: »Η κατάσταση είναι αρκετά σοβαρή στην Ελλάδα. Θα τα καταφέρουμε όμως. Οι Έλληνες έχουμε ξεπεράσει πολλές κρίσεις. Η Νέα Υόρκη είναι η οικονομική πρωτεύουσα του κόσμου γι’αυτό και σκεφτόμαστε ότι, αν η κατάσταση γίνει περίεργη στην Ελλάδα, μπορεί κάποια μέρα να πάμε κι εμείς εκεί», λεει χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share