Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στα δικαστήρια Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή - Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

Άσχημες εξελίξεις

21 Σεπτεμβρίου 2022 11:10
Στα δικαστήρια Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή - Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές περνούν ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, με τα νέα να μην είναι τα καλύτερα για τον τραγουδιστή, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη, που έγινε με αρκετά άγαρμπο τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε αρχικά, με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους.

Με αφορμή αυτή τη διαφωνία, η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνεχίσει τελικά, μόνος του τις εμφανίσεις του. Ωστόσο, η ιστορία αυτή φαίνεται πως δημιούργησε στον Διονύση Σχοινά νέα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζονταν οι δύο τραγουδιστές έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και του ζητάει 60.000 ευρώ.

Ο λόγος που ζητούν τα χρήματα

Ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι εξήγησε πως η αποχώρηση του Διονύση Σχοινά από το σχήμα συνεπάγεται οικονομικές απώλειες, που ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να παρακάμψει. Άλλωστε, έσπασε τους όρους του συμβολαίου τους.

Ωστόσο, εξώδικο στάλθηκε και στην Καίτη Γαρμπή και ο λόγος είναι μία προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια για κάποιες εμφανίσεις, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν καν λόγω της πανδημίας. Συμφωνήθηκε λοιπόν, να διευθετηθούν ταυτόχρονα και οι δύο υποθέσεις.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share