Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

«Πήγε μαζί τους γιατί έπασχε από...» - Σούσουρο με τις αποκαλύψεις για τους διάσημους ηθοποιούς που είχε σχέση πριν από το τέλος η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Τι έψαχνε η ηθοποιός σε αυτούς τους άνδρες;

21 Σεπτεμβρίου 2022 08:52
«Πήγε μαζί τους γιατί έπασχε από...» - Σούσουρο με τις αποκαλύψεις για τους διάσημους ηθοποιούς που είχε σχέση πριν από το τέλος η Αλίκη Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέρασε από αρκετούς «θυελλώδεις» έρωτες στη ζωή της, με αρκετές αποκαλύψεις να έχουν γίνει για τα προσωπικά της μετά το θάνατό της, και δη για όσα έκανε μετά το διαζύγιο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ είχε χωρίσει με τον έτερο μεγάλο ηθοποιό το 1975 λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, αλλά ποτέ δεν έχασε από τη ζωή της τον έρωτα, με έναν ειδικά να είναι σπουδαίος. Μετά το διαζύγιο, άλλωστε, είχε συνάψει σχέση με δύο άνδρες, που είχαν προκαλέσει δημόσια αίσθηση, τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό το πώς ήρθε ο θάνατός της.

Ο λόγος που έκανε τις τελευταίες της σχέσεις

Πρόκειται, ασφαλώς, για τον Βλάσση Μπονάτσο και τον Κώστα Σπυρόπουλο, με τον προσωπικό της φίλο, Γιώργο Λιάνη, να αναφέρει στο «Idols» του ΣΚΑΪ τους λόγους, που είχε ερωτευτεί τους άνδρες και αυτά αφορούσαν… τη διατήρηση της νεότητάς της.

«Δεν της έλειπαν πράγματα στη ζωή της και αρκέστηκε σε πολλές ευκολίες. Πέρασε πρώτα από ένα πατρικό σύνδρομο και ύστερα από ένα νεανικό σύμβολο. Για αυτό το λόγο και έκανε τις σχέσεις με τον Βλάσση και τον Σπυρόπουλο, αφού έψαχνε το ελιξήριο για μια αιώνια νεότητα», είπε στην κάμερα ο άλλοτε υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share