Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τέταρτο παιδί για Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα; Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι όσο την πρώτη μέρα

20 Σεπτεμβρίου 2022 23:28
Τέταρτο παιδί για Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντα Πατίτσα; Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται σε έναν απόλυτα ευτυχισμένο γάμο με τον Λέοντα Πατίτσα, έχοντας αφήσει αρκετά για να είναι μαζί του, αν και εξακολουθεί να εργάζεται και να είναι ενεργή, χωρίς να ξεχνά ασφαλώς τη μητρότητα.

Το γνωστό μοντέλο πριν από καιρό συνάντησε τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day» και μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την τηλεόραση, ενώ η κουβέντα πέρασε και στην πρόταση που δέχτηκε από το GNTM.

Η τηλεοπτική επιστροφή και το ενδεχόμενο ακόμη ενός παιδιού

Όσον αφορά στην τηλεοπτική της επιστροφή, τόνισε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, αρκεί να βρει το concept που την ευχαριστεί: «Θα σκεφτόμουν να επιστρέψω στην τηλεόραση αν υπήρχε κάτι το οποίο να με ευχαριστεί, να είναι ωραίο σαν παραγωγή και να μου ταιριάζει. Υπήρχαν φορές που είχαν προταθεί πράγματα που δεν μου ταίριαζαν, ενώ άλλες φορές ακούγονται πράγματα που δεν είναι αλήθεια».

Για το GNTM η δημοφιλής επιχειρηματίας και παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Έχει ολοκληρωθεί και έχει περάσει, κάνουν γυρίσματα. Είναι κάπου στη μέση η αλήθεια. Υπάρχουν συζητήσεις αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο.. Δεν είναι ότι δεν θα επιστρέψω τηλεοπτικά ή σταμάτησα. Θα μου άρεσε να τι κάνω συνειδητά κι όχι απλά για να το κάνω για να επιστρέψω».

Παράλληλα, η Μαριέττα Χρουσαλά δήλωσε ότι ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας επιθυμεί και τέταρτο παιδί με εκείνη να αποσαφηνίζει: «Με τα τρία παιδιά είμαστε πολύ καλά. Είναι ένας δυνατός αριθμός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share