Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Full in love: Η καυτή ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με ευχές στον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

20 Σεπτεμβρίου 2022 21:06
Full in love: Η καυτή ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με ευχές στον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βιώνουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης τους.

Αμέσως μετά τον τελικό του Survivor, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι ο οποίος κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση του νικητή, περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας δίπλα στην σύντροφό του.

Πρόσφατα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε για τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε στο instagram με αφορμή τις αναρτήσεις από τις διακοπές της.

«Το καλοκαίρι φέτος ήμασταν σε πολύ χαλαρά νησιά. Οι διακοπές δεν ήταν χλιδάτες. Ήμασταν από τα λίγα ζευγάρια της showbiz που κάναμε χαλαρές διακοπές. Δεν περίμενα έναν νικητή Survivor για να ζήσω και να κάνω χλιδάτες διακοπές», δήλωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τα καυτά φιλιά με τον Στάθη Σχίζα

Με αφορμή την ονομαστική γιορτή του Στάθη της, η Αλεξάνδρα δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει ξανά την αγάπη της προς τον σύντροφό της, ανεβάζοντας στο instagram φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Κω και τα καυτά φιλιά στην παραλία. έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Happy name day baby», έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Ατύχημα» για την Παναγιώταρου - Η selfie στο ασανσέρ χωρίς εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξέρει να παίζει με την κάμερα και να κερδίσει τους followers της. Το εντυπωσιακό μοντέλο βρέθηκε στο ασανσέρ και εκμεταλλευόμενη τους καθρέπτες αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία…

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share