Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Γίναμε όλες metooδες...": "Κόλαφος η Δήμητρα Παπαδοπούλου για το κίνημα #Metoo - Τι δήλωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη (video)

"Δεν έπρεπε να κοπούν οι σκηνές του Φιλιππίδη από τους «Απαράδεκτους"

20 Σεπτεμβρίου 2022 19:12
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha παραχώρησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου με αφορμή την παράσταση «Τι ζούμε ρε» η οποία τόνισε πως ήταν ένα «κακοποιημένο άτομο φωτιστικά». Με την ευκαιρία, δείτε τον γοητευτικό σύντροφό της.

Και εξήγησε τι ακριβώς εννοεί. «Οι γυναίκες που κάνουν κωμωδία στην Ελλάδα, δεν είναι πολλές, είναι οι πιο παραμελημένες φωτιστικά και μακιγιάζ. Δεν είναι κάτι που απασχολεί κάποιον, να είναι νόστιμες και όμορφες. Είχα και εγώ ευθύνη γιατί τα έκανα όλα μόνη μου. Οπότε με αυτά και αυτά μου λένε ότι έχω ομορφύνει. Δεν έχω ομορφύνει, απλά προσέχω περισσότερο και βάζω να με προσέχουν και λίγο» σχολίασε η ηθοποιός.

«Δίνω ενέργεια στη σκηνή και μετά αδειάζω. Δεν έχω τακτική να δώσω στην σκηνή τόσο όσο. Γυρνάω και νιώθω ότι ξόδεψα. Δεν έχω μάθει την τεχνική πώς να κρατάω κάβα. Η επιθεώρηση είναι το πιο δύσκολο θεατρικό είδος» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Το κεφάλαιο «Απαράδεκτοι» και το Metoo

Στο γιατί δεν είχε επιτρέψει να προβάλλονται οι Απαράδεκτοι απάντησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου λέγοντας «γιατί όταν τελείωσαν οι Απαράδεκτοι, τους βλέπαμε κάθε μέρα, πολύ καιρό και είπα κάποια στιγμή ώπα και πως αυτό το πράγμα είναι πνευματική περιουσία και δεν γίνεται να μην την σέβεται κανείς και να την καταπατάει. Και βρέθηκε μια φόρμουλα νομική και το σώσαμε».

Σε ότι αφορά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν η σειρά επανήλθε στο «αέρα» του Mega και το γεγονός πως δεν κόπηκαν οι σκηνές στις οποίες συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Δήμητρα Παπαδοπούλου σχολίασε: «Για τον κατηγορούμενο Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, είπε: «Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν. Ήταν, είναι (δεν ξέρω ποιο ρήμα είναι το σωστό) σπουδαίος κωμικός, ανεξάρτητα από τη δράση του, για την οποία λένε».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Ήξερα ότι ο κόσμος θα δεχτεί τη σάτιρα του metoo στην παράσταση. Ήταν ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει. Διαφωνώ πάρα πολύ με τη λέξη metoo. Έχουμε πάρα πολύ ωραίες λέξεις και γίναμε όλες metooδες. Όλος ο πλανήτης. Θα ήθελα να έχουμε μια δική μας λέξη αλλά αυτό είναι δική μου ιδιομορφία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share