Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Σάκης Ρουβάς - Η ανάρτηση στα social media

Ενθουσιασμένος ο ερμηνευτής

20 Σεπτεμβρίου 2022 18:08
Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Σάκης Ρουβάς - Η ανάρτηση στα social media
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έτοιμος για τον νέο κύκλο του ΤheVoiceOfGreece, δηλώνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στη θέση του κριτή, δίπλα από τους Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη και Έλενας Παπαρίζου. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση της Κάτιας Ζυγούλη για την σχέση της με τον Σάκη Ρουβά.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, χθες, Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, μας έβαλε μέσα στα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου μουσικού show, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ στην Ελλάδα και στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, φρόντισε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να μας μεταφέρει το κλίμα από το πλατό, με τον ίδιο να επιλέγει να φωτογραφίζεται με τον Σάκη Ρουβά, ενώ απαθανάτισε και το παρευρισκόμενο κοινό λίγο πριν το γύρισμα.

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Σάκης Ρουβάς - Η ανάρτηση στα social media

Πανδαιμόνιο με τον Σάκη Ρουβά - Η κίνησή του για τον Κωνσταντίνο Αργυρό που έχει φέρει αντιδράσεις

Ο Σάκης Ρουβάς κατάφερε για ακόμη μια φορά να κλέψει την παράσταση, με τον τραγουδιστή να εμφανίζεται στη σκηνή στη διάρκεια συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού, προαναγγέλλοντας την προσεχή τους συνεργασία.

Ο 50χρονος πλέον περφόμερ, έκλεψε την παράσταση και κατάφερε να γίνει viral στο TikTok με τον ξέφενο χορό του επί σκηνής.

Φυσικά, το Τσίρειο Στάδιο που έπαιξαν ζωντανά, ήταν γεμάτο από κόσμο και πολλοί απαθανάτισαν τον... διαφορετικό χορό του Σάκη Ρουβά. Τα σχόλια ήταν τουλάχιστον απολαυστικά.

Οι απολαυστικές αντιδράσεις στον χορό του

Σε ένα από αυτά τα βίντεο κάποιος έγραψε «Μια χαρά είσαι, πήγαινε μίλα της», μια πολύ viral ατάκα στα ελληνικά social media τους τελευταίους μήνες.

Άλλοι παρομοίασαν με... εξορκισμό τον τρελό χορό του Ρουβά, ενώ μερικοί σχολίασαν πως εκείνος στα 50 του χρόνια χορεύει κατ' αυτόν τον τρόπο πάνω στη σκηνή και άλλοι πολλοί νεαρότεροι «δεν μπορούμε να σηκωθούμε από τον καναπέ να πάμε στην κουζίνα».

Δεν έλειψαν βέβαια και τα παραδοσιακά, μακρόσυρτα «Σάκη», ενώ ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε και... βουτιά στο κοινό. Τρελό σόου έγινε επίσης και όταν ανέβηκε στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να τραγουδήσουν μαζί, με το κοινό να παθαίνει... παράκρουση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share