Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

«Δε θα ήταν δύσκολο να μιλάμε αρκεί να...» - «Καρφί» από πρώην σύντροφο της Ρούλας Κορομηλά

Δεν της χαρίστηκε...

20 Σεπτεμβρίου 2022 15:05
«Δε θα ήταν δύσκολο να μιλάμε αρκεί να...» - «Καρφί» από πρώην σύντροφο της Ρούλας Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά κατέγραψε στην πορεία της πολλές «θυελλώδεις» σχέσεις, με την ίδια να μην αποκαλύπτει το τι συμβαίνει σήμερα στην προσωπική της ζωή, αλλά κάποτε να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης.

Μια σχέση, για την οποία... χύθηκε αρκετό μελάνι, ήταν εκείνη με τον Στέφανο Σαρτίνι, ο οποίος σε δηλώσεις του στο «Πρωινό μας» αναφέρθηκε και στο αν διατηρεί επαφές με την παρουσιάστρια.

Ο Ιταλός παραγωγός έκανε τις διακοπές του στην χώρα μας και η κάμερα τον βρήκε στο αεροδρόμιο, επιστρέφοντας στην χώρα του, ωστόσο τόνισε πως θα γυρίσει για να απολαύσει και πάλι τα κάλλη της Ελλάδας, την οποία και αγαπά πολύ.

Για την φετινή τηλεοπτική σεζόν ανέφερε πως «έχω κάνει ζάπινγκ κυρίως το πρωί. Η Φαίη είναι πολύ καλή και θέλω να κρατήσει το χαμόγελό της, να μη σοβαρευτεί».

Το σχόλιο για τη Ρούλα και το παράπονο για τα κανάλια

Μίλησε, φυσικά, και για τη Ρούλα, την οποία προτιμά να δει σε ένα βραδινό πρόγραμμα, ενώ για τις σχέσεις τους σήμερα επεσήμανε, ότι «δε μιλάμε, δεν έχουμε καμία επαφή. Δε θα ήταν δύσκολο να μιλάμε, βέβαια, αρκεί να το θέλουν και οι δύο».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει κάνει προτάσεις για παραγωγές στα κανάλια, προσθέτοντας με πικρία, ότι μάλλον αναζητούν άλλα πράγματα και απορρίπτουν τις ιδέες του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share