Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Είναι μαζί 44 χρόνια και κάνουν κάτι ιδιαίτερο κάθε πρωί: Αυτή η ηθοποιός είναι η σύζυγος του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου

Είναι κάθε μέρα πιο ερωτευμένοι από ποτέ

20 Σεπτεμβρίου 2022 12:43
Είναι μαζί 44 χρόνια και κάνουν κάτι ιδιαίτερο κάθε πρωί: Αυτή η ηθοποιός είναι η σύζυγος του «Παγιδευμένου» Παύλου Ορκόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ένας αγαπημένος ηθοποιός, με τεράστια πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας πια στους «Παγιδευμένους» του ΑΝΤ1, όπου ήδη έχει κερδίσει τη λατρεία του κοινού για το ρόλο και την ερμηνεία του μαζί με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Ο Παύλος Ορκόπουλος έχει χαράξει σημαντική πορεία και στον κινηματογράφος καθώς και στο θεατρικό σανίδι. Έκανε το ντεμπούτο του στο θέατρο μέσα από την παράσταση Την άλλη Κυριακή. Ακολούθησαν μεγάλες θεατρικές παραστάσεις όπως ο «Οθέλλος», «Το τραγούδι του νεκρού αδερφού», «Η θεία από το Σικάγο» και πολλές άλλες.

Παράλληλα, έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία Δεξιότερα της δεξιάς το 1989, ενώ το 1986 συμμετείχε στην βιντεοταινία «Ερωτικές Τρέλες». Συμμετείχε επίσης στην ταινία «Πολίτικη κουζίνα». Ακόμα έχει πάρει μέρος στις ταινίες «Νήsos», «Νήsos 2» και «Τζαμάικα».

Στην τηλεόραση, φυσικά, έχει διακριθεί για τη συμμετοχή του σε πάμπολλες σειρές, όπως το «Παρά Πέντε» στο ρόλο του Θωμά, το «Σόι σου» στο ρόλο του Μενέλαου, το «Χαρά αγνοείται» στο ρόλο Σάββα και, εσχάτως, οι «Άγριες Μέλισσες» στο ρόλο του Νέστορα.

Η σύζυγός του και η συνήθεια κάθε πρωί

Σε συνέντευξή του ο Παύλος Ορκόπουλος έχει μιλήσει για τον τρόπο που καταφέρνει και διατηρεί τον έρωτά του με τη σύζυγό του, την εξίσου ηθοποιό Νίκη Χατζίδου, ακμαίο και δεν είναι άλλος από τα ερωτικά ραβασάκια που της αφήνει τα πρωινά μαζί με τον καφέ της.

Παύλος Ορκόπουλος και Νίκη Χατζίδου

«Ο πρώτος μου έρωτας ήταν η σύζυγός μου και παραμένει, είχε πει ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός. Μας μένουν λίγα χρόνια ακόμη για να γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια γάμου. Κάθε μέρα έχουμε μία συνήθεια, όσο νωρίς κι αν ξυπνήσω πριν φύγω από το σπίτι θα της ετοιμάσω τον ελληνικό καφέ της και δίπλα στην κούπα της θα της αφήσω ένα ραβασάκι γράφοντας της "ο καφές σας είναι έτοιμος, καλημέρα σας, κυρία μου". Και μόλις το βλέπει με παίρνει πάντα τηλέφωνο για να την πρωινή μας "καλημέρα"», έχει πει ο ταλαντούχος ηθοποιός σε συνέντευξη του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share