Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Θάλεια Ματίκα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα βρεθώ εκεί και...»

Τι δήλωσε;

19 Σεπτεμβρίου 2022 23:28
Κόλαφος η Θάλεια Ματίκα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θα βρεθώ εκεί και...»
EUROKINISSI/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και πριν από λίγες ημέρες το όνομα της Θάλειας Ματίκα βρέθηκε ανάμεσα στη λίστα των ηθοποιών, που θα κληθούν να καταθέσουν στο δικαστήριο. Με την ευκαιρία δείτε τις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του Δημήτρη Φιλιππίδη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» η Θάλεια Ματίκα απάντησε σε σχετική ερώτηση των ρεπόρτερ: «Δεν έχω πάρει ακόμη κλήτευση από το δικαστήριο».

«Όταν έρθει η κλήτευση από το δικαστήριο, θα βρεθώ εκεί και θα τα πω» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Οι ηθοποιοί που καλούνται στο δικαστήριο

Πριν από μερικές ημέρες, το δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του έκανε δεκτό σχετικό αίτημα της εισαγγελέα της έδρας και αποφάσισε να κληθούν για κατάθεση ενώπιον του οι ηθοποιοί Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου. Μάλιστα, στο ακροατήριο καλούνται να καταθέσουν και οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, τους οποίους πρότεινε ως μάρτυρες η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Με την απόφασή του αυτή το δικαστήριο έκανε δεκτό αίτημα που υπέβαλλε η εισαγγελέας της έδρας, η οποία ζήτησε να κληθούν οι κυρίες Μακρυπούλια, Κωστοβούλου και Ματίκα, σχετικά με την πρώτη εκδικαζόμενη καταγγελία που αφορά σε βιασμό κατ΄ εξακολούθηση από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η κ. Ματίκα, θα πρέπει να κληθεί καθώς φέρεται να είχε δει την ηθοποιό, που καταγγέλλει βιασμό, να κλαίει στις τουαλέτες του θεάτρου «Ήβη» και είχαν μία συνομιλία μεταξύ τους.

Ακόμη, η εισαγγελέας ζήτησε την κλήτευση της κ. Μακρυπούλια προκειμένου να ερωτηθεί για το εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο «Ήβη», όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Για την κ. Κωτσοβούλου, τέλος, η εισαγγελέας ανέφερε ότι θα πρέπει να κληθεί για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο «Ήβη». Το δικαστήριο αποφάσισε να κλητεύσει όλους τους παραπάνω μάρτυρες στις 6 Οκτωβρίου.

Η επόμενη συνεδρίαση του Μικρού Ορκωτού Δικαστηρίου έχει οριστεί για τις 4 Οκτωβρίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share