Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ντόρα Μπακογιάννη: Τα αποκάλυψε όλα για τον πατέρα της - «Δεν ήταν τρυφερός...σε εξόντωνε...»

Τι εξομολογήθηκε;

19 Σεπτεμβρίου 2022 17:01
Ντόρα Μπακογιάννη: Τα αποκάλυψε όλα για τον πατέρα της - «Δεν ήταν τρυφερός...σε εξόντωνε...»
ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ντόρα Μπακογιάννη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα. Η πολιτικός αναφέρθηκε στην σχέση με τον αδελφό της, στον καρκίνο που πέρασε, στον έρωτα με τον δεύτερο σύζυγο της και τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Μίλησε επίσης, για τα παιδιά της, για τις αισθητικές επεμβάσεις και για την πορεία της στην πολιτική. Όταν ρωτήθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα πρώτα της βήματα στην πολιτική σκηνή, εκείνη απάντησε πως τότε ήταν πολύ δύσκολα, ειδικά για τις γυναίκες.

«Έπρεπε σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο περιβάλλον κάπως να σταθώ. Ήτανε μόνο άντρες και μάλιστα άντρες πολύ μεγαλύτεροι από μένα που με κοιτούσαν φτυστικά. Και ιδιαίτερα, όταν είσαι κόρη του Μητσοτάκη, γυναίκα του Μπακογιάννη, λέγανε όλοι “σιγά τώρα τι είναι, ένα κοριτσάκι που είναι κόρη του μπαμπά της, την έφτιαξε ο Μπακογιάννης”. Μέχρι να γίνω η Ντόρα, μου πήρε χρόνο».

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Σία Κοσιώνη

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε επίσης, και στη σχέση που είχε με τον πατέρα της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη λέγοντας πως δεν ήταν τρυφερός.

«Δεν μπορείς να πεις τον Μητσοτάκη τρυφερό. Τρυφερός δεν ήταν. Ήταν ένας απίστευτα καλός συνομιλητής. Σε εξόντωνε δια του διαλόγου, ιδιαίτερα κατά την εφηβεία. Σε πέθαινε στο διάλογο. Η μητέρα μου κρατούσε το τιμόνι του σπιτιού. Αλλά στα πολιτικά ο μπαμπάς μου τους έβγαζε όλους άχρηστους. Έλεγε »καλό παιδί αλλά βλαξ».

Κλείνοντας, η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην νύφη της, Σία Κοσιώνη.

«Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, τη λατρεύω τη Σία. Μου αρέσουν τα πάντα σε εκείνη, είναι χαρά θεού. Νομίζω ότι είναι ένας μύθος αυτό που ονομάζεται κακιά πεθερά. Οι πεθερές αν δουν ένα “τσόκαρο”, ΟΚ, θα αντιδράσουν… αν δουν μια κοπέλα σαν την Σία, πρέπει να είσαι ηλίθια πεθερά να την σαμποτάρεις».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share