Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο ξέσπασμα Θανάση Κατερινόπουλου: Τα «καρφιά» για την Αγγελική Νικολούλη και το τέλος

Τι αποκάλυψε;

19 Σεπτεμβρίου 2022 16:24
Άγριο ξέσπασμα Θανάση Κατερινόπουλου: Τα «καρφιά» για την Αγγελική Νικολούλη και το τέλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο ταξίαρχος ε.α. μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη διακοπή της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Με την ευκαιρία δείτε το ντόρο που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες.

«Με την Αγγελική συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια σε διάφορες υποθέσεις, ήταν σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα, με εκτιμά και την εκτιμώ. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star.

Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Οι κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Με την Αγγελική τηλεφωνιόμαστε και μιλάμε», είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είπε στη συνέχεια: «Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί κάποτε σε κάποια αποστροφή έτσι της κουβέντας, είπα κάτι και δεν θυμάμαι και τι είπα, και παρερμηνεύτηκε».

Δείτε το βίντεο

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ - Θέλω να προσφέρω στην...»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, που «συνέδεσε» το όνομά του με τις υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, αυτές στα Γλυκά Νερά και στην Πάτρα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Δείτε επίσης: Κατερινόπουλος: «Αυτοί είναι οι δολοφόνοι Καραϊβάζ - Άτομα με κύρος στην κοινωνία»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο news247.gr, o κ. Κατερινόπουλος, που υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία για τρεις δεκαετίες, από πολλά, διαφορετικά και πρωτοπόρα για την εποχή πόστα, εκφράζει την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τα κοινά για να προσφέρει – όπως αναφέρει με νόημα- με τις επαγγελματικές γνώσεις που έχει αποκτήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, στην αναδιοργάνωση της αστυνομίας και στη δημιουργία αντεγκληματικής πολιτικής επ’ ωφελεία του πολίτη.

θανασης Κατερινόπουλος

«Αυτή βέβαια δεν είναι ενός ανδρός υπόθεση, αλλά θα μπορούσε να χαραχτεί μία τέτοια γραμμή. Εγώ δεν είμαι οικονομολόγος να ασχοληθώ με τα οικονομικά. Αλλά με το κομμάτι αυτό, των σωμάτων ασφαλείας, ναι, μπορώ», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

«Θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Έτσι τουλάχιστον με διαβεβαίωσαν από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα βέβαια. Θα είμαι στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, δηλαδή Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Ίλιον, Καματερό, Περιστέρι, Άγιοι Ανάργυροι, το κομμάτι αυτό», ανέφερε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατερινόπουλος επισημαίνει τα εξής στη συνέντευξή του:

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Και το πλήρωσα στην υπηρεσιακή μου καριέρα με 27 μεταθέσεις πριν πάω στην αντιτρομοκρατική που ήταν η τελευταία μου μετάθεση. Το ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο και θα γίνει δυνατό. Πιστεύω ότι με ένα πρόγραμμα που θα βγει προς τα έξω θα εμπνεύσει τον πολίτη, όπως επίσης θέλω να πιστεύω σε επιστροφές παλιών στελεχών.

Λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους και το παρελθόν τους, χάνουν το μέλλον τους. Το παραφράζω: Πολίτες που ξεχνούν το πολιτικό τους παρελθόν χάνουν το μέλλον μετακινούμενοι αλλού. Άρα επιστρέφουμε. Και είναι αυτό που μας συνδέει».



 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share