Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο χωρισμός είχε όνομα και δεν ήταν της Ζυγούλη: Ο λόγος που ο Σάκης Ρουβάς παράτησε την πρώην σύντροφό του ενώ το πήγαιναν σοβαρά

Δεν ήταν κάτι μικρό...

19 Σεπτεμβρίου 2022 15:02
Ο χωρισμός είχε όνομα και δεν ήταν της Ζυγούλη: Ο λόγος που ο Σάκης Ρουβάς παράτησε την πρώην σύντροφό του ενώ το πήγαιναν σοβαρά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς μπορεί σήμερα να βιώνει την απόλυτη ευτυχία με την Κάτια Ζυγούλη, που έχει το δικό της τρόπο να τον κρατά, ωστόσο στο παρελθόν είχε ζήσει έναν πολύ δυνατό έρωτα με άλλη γυναίκα στο πλευρό του.

Η πλούσια κληρονόμος διέθετε –και εξακολουθεί να διαθέτει- ομορφιά που μαγνητίζει. Άρχισε να βγαίνει με τον Ρουβά και ήταν φανερό πως είχαν ερωτευτεί.

Όπως είναι φυσικό, τα περιοδικά της εποχής αφιέρωσαν πολλές σελίδες στη σχέση του ποπ ειδώλου με την ακαταμάχητη Γουάνγκ. Οι φωτογραφίες έδειχναν τον ερμηνευτή και τη μελαχρινή Κινέζα Ρεμπέκα Γουανγκ χαμογελαστούς να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα και τη συντροφιά του άλλου.

Μοίραζαν τον χρόνο τους ανάμεσα στο Παρίσι, όπου ζούσε τότε ο Ρουβάς για τις ανάγκες της καριέρας του και στο Λονδίνο, τον τόπο κατοικίας εκείνης. Η Γουάνγκ, μάλιστα, τον συνόδευε ακόμη και σε περιοδείες του.

Λέγεται πως ήταν τόσο δυνατά τα αισθήματά τους που σκέφτηκαν ακόμη και το ενδεχόμενο του γάμου.

Ο χωρισμός είχε... ονοματεπώνυμο

Φαίνεται, όμως, πως υπήρχε και κάποιος, που δεν έβλεπε με καθόλου μάτι αυτόν τον δεσμό. Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη! Ο μάνατζερ του Ρουβά μάλλον δεν συμπάθησε ποτέ την Κινέζα καλλονή. Ίσως επειδή ήταν αχώριστη με τον τραγουδιστή με συνέπεια οι δικές του συναντήσεις μαζί του να αραιώσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Πάντως, η σχέση του Ρουβά με τη Γουάνγκ δεν έμελλε να κρατήσει περισσότερο από οκτώ μήνες. Ίσως λόγω της υπερβολικής έκθεσης στη δημοσιότητα, η φθορά να ήρθε σχετικά γρήγορα. Όπως και να έχει, οι δυο τους αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο ειδύλλιό τους και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Προφανώς, προς ικανοποίηση του Ψινάκη…

Σάκης Ρουβάς και Ρεμπέκα Γουάνγκ

Η συνέχεια σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ρουβά είναι γνωστή. Στη ζωή του μπήκε η Ζυγούλη και πλέον έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Από τη δική της πλευρά, η Γουάνγκ είναι επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών. Εξακολουθεί να έχει την έδρα της στο Λονδίνο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share