Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πτωχευμένος ο Μάρκος Σεφερλής: Οι τραγικές στιγμές στο γάμο με την Έλενα Τσαβαλιά

Η εξομολόγηση του κωμικού

19 Σεπτεμβρίου 2022 14:42
Πτωχευμένος ο Μάρκος Σεφερλής: Οι τραγικές στιγμές στο γάμο με την Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, γνωρίζοντας πλήρη επιτυχία σε οτιδήποτε καταπιάνονται, ωστόαο έχουν περάσει και τις δυσκολίες τους.

Αναφορικά με τον χώρο της υποκριτικής, ο γνωστός κωμικός, που πετυχαίνει απόλυτα και στην τηλεόραση με το «5Χ5», στις παραστάσεις που ανεβάζει στο Δελφινάριο συνεργάζεται αρκετές φορές με την σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά. Ωστόσο ο ίδιος στο παρελθόν υπήρξε ξανά παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Βέβαια, ο χωρισμός του Μάρκου Σεφερλή από την Έλσα Μιχαλακοπούλου δεν υπήρξε και τόσο… ρόδινος.

Το τρίτο πρόσωπο και... ο γρίφος της βίλας

Την περίοδο εκείνη, τα δημοσιεύματα έλεγαν ότι η ηθοποιός είχε εξωσυζυγική σχέση με γνωστό συνάδελφο και συνεργάτη τους. Μετά από χρόνια τη σεζόν 2014-2015 κι ενώ ο Μάρκος Σεφερλής παρουσίασε μαζί με την νυν σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel «MEGA Με Μία» είχε αποκαλύψει πως για 3 μήνες έπαιζε στην ίδια θεατρική παράσταση μαζί με την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της, και ο λόγος που το έκανε, ήταν διότι δεν ήθελε να τινάξει την παράσταση στον αέρα.

Μια μεγάλη αγάπη, μια σκληρή δικαστική διαμάχη κι ένα διαζύγιο που άφησε εποχή είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν σήμερα την εκρηκτική σχέση ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την πρώην σύντροφο της ζωής του -επίσης ηθοποιό- Έλσα Μιχαλακοπούλου.

Οι δυο τους από το 2003-δεν είναι μαζί. Το 2001 είχαν αγοράσει από κοινού μια βίλα στην περιοχή της Βούλας η οποία όμως βγήκε σε πλειστηριασμό. Το εικοσαετές δάνειο που είχε πάρει το ζευγάρι για την αγορά του σπιτιού με δόση 5.500 ευρώ το μήνα σταμάτησε να αποπληρώνεται. Το σπίτι έχει εκτιμηθεί από τον αρμόδιο δικαστικό επιμελητή στο ποσό του 1.200.000 ευρώ, ενώ ως πρώτη τιμή αγοράς του για τον πλειστηριασμό έχει οριστεί το ποσό των 800.000 ευρώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share