Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικές ώρες για τον Χάρη Ρώμα: «Πέθανε πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου του, έκλαψα πολύ»

Η απώλεια που τον «γονάτισε»

18 Σεπτεμβρίου 2022 09:11
Τραγικές ώρες για τον Χάρη Ρώμα:  «Πέθανε πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου του, έκλαψα πολύ»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από πολλά χρόνια, ο Χάρης Ρώμας φιλοξενήθηκε πριν λίγο καιρό στο στούντιο της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, όταν μίλησε για την απώλεια ενός φίλου και συναδέλφου του.

«Πρέπει να βάζεις ένα όριο και αυτό το κατάλαβα τη μέρα που έμαθα ότι πέθανε ένας φίλος μου, αρκετά γνωστός ηθοποιός που έπαιζε σε σαπουνόπερες κυρίως. Ήμασταν μαζί από την πρώτη μέρα που περάσαμε στις σχολές μας, είχαμε την ίδια ηλικία, είχε παίξει και στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Και κάποια στιγμή μού είχε πει με μεγάλη αξιοπρέπεια “βοήθησέ με, δεν αντέχω, δεν έχω δουλειά, δεν μπορώ να επιβιώσω”. Με την ευκαιρία δείτε το νέο σύντροφο του Χάρη Ρώμα.

Και είχα αισθανθεί τόσο άσχημα γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος ρόλος, δεν μπορείς να βάλεις όποιον να ‘ναι, όπου να ‘ναι. Πάντα είχα τύψεις γι’ αυτό, αλλά και για άλλους. Θυμίζω τη Ρένα Παγκράτη που αυτοκτόνησε και η οποία επίσης μας χτύπαγε την πόρτα και μας έλεγε “δεν έχω δουλειά, δεν έχω ζωή”», ανέφερε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Ο συγκεκριμένος πέθανε πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου του, βγαίνοντας να πάρει τσιγάρα στο ψιλικατζίδικο με δανεικά χρήματα, μες το κρύο. Εκείνη τη μέρα που το έμαθα και έκλαψα πολύ και από τύψεις γιατί λες αν μπορούσα να είχα κάνει κάτι» πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share